Ahhh ta koleżanka miała równocześnie manię na lanie płynu do płukania ponad maxa w szufladce pralki więc jak wchodzili do pomieszczenia czułam się jak w alejce z chemią. Temat rzeka ta moja koleżanka, to nie jej jedyne dziwactwa ![]()
Jednym słowem szalona ![]()
![]()
![]()
Ale to przecież ta chemia w tych ubrankach zostaje ja nie wiem po co tak robić
O matko, ja bym się tam chyba udusiła. Od takiej ilości zapachu aż oczy by mnie szczypały, przecież to wcale nie jest zdrowe wdychać tyle chemii
Ja leje na oko
czasem moje pranie pachnie jak alejka a czasem ledwo czuc, dlatego ja lubię kapsułki że to takie odmierzone jest
Ja w okresie zimowo jesiennym używam suszarki bebnowej i dziewczyny…. Ona tak pięknie tonuje te zapachy, pranie pachnie tak delikatnie (o ile do pralki nie wleje się niedowiadomo ile wczesniej plynu podczas prania
). Teraz wyprałam i wysuszyla ciuszki dla mojego dziecka (rodzę w styczniu) i te ubranka po wysuszeniu są takie delikatne, mięciutkie! Oczywiscie tutaj bez plynu do płukania, jedynie lovella
Widzę, że Domestos jest bardzo uniwersalny. Moja sąsiadka ma szklarnie z pomidorami i kto miał styczność z tymi krzakami wie jak one brudzą. Więc ręce myła Domestosem! Trochę na szczoteczce do dłoni mieszała z mydłem i szorowała… Się śmiałam, że przy okazji zlew może odkamienić
To już starsza kobieta, bardzo dużo pracuje w ogrodzie i nigdy nie używa rękawiczek
Masakra. Mi odkąd doszło mycie butelek to dłonie od razu to odczuły i mam suche jak cholera od zwykłego płynu. Nie wyobrażam sobie umyć taką silną chemią. Nie chcę myśleć jak musiały jej pięknie pachnieć chlorem po takim myciu ![]()
@Mamusia22
mnie tez strasznie wyszusza dlonie i paznokcie niszczy bo starszy jeszcze w nocy lib przed i po spaniu nocnym pije mleko plus bidon czy cos tez sie myje wiec troche tego jest
ale… po dwoch latach zmadrzalam i kupilam wreszcie szczotke do butelek alw silikonowa elektryczna i rece odrzyly a butelek tak nie niszczy jak zwykla szczotka
O jejku, myślałam że pranie ubrań w Domestosie to już szaleństwo, ale widzę,.że ludzie jeszcze lepsze pomysły mają i nawet ręce tym myją ![]()
![]()
niedowierzam
ale producent pewnie zadowolony jak więcej mu towaru schodzi skoro okazuje się być taki uniwersalny ![]()
![]()
![]()
Coooo są elektryczne szczotki do butelek? Że ja na to nie wpadłam
i znowu pieniądze wydam
jaką masz?
@Mamusia22 no sa, teraz to juz wszystko jest nawet urzadzenie co myje sterylizuje i suszy za jednym zamachem
ale taki bajer juz kolo 2tys
a wracajac do szczotki zawsze uwazalam za glupote i nie kupowalam plus widzialam do tej pory tylko neno za okolo 200 ale teraz przypadkiem znalazłam tą nukido i mam od początku miesiaca . narazie sie sprawdza. wymienne koncowki tylko trzeba zlapac technike jak wymieniać, plus fajne jest to ze ta nakladki silikonowe sie zdejmuje wiec wyczyszcic wszystko fajnie można
O zmywarce wiem, moje marzenie. Jestem kpi i nieraz po dłuższym wyjściu jak mam pomyć wszystkie butelki i 4 muszle od laktatorów to szlag mnie trafia. Jak to wszystko porozkładam do mycia na części pierwsze to cały zlew
nie stać mnie na zmywarkę to sobie chociaż tą szczotkę kupię ![]()
![]()
Nieźle prezentuje się ta szczotka, jak zostanę KPI to muszę taka nabyć. Dzięki
Też nie wiedzialam.o takich wynalazkach
Mam zwykla szotkę do butelek
ale u Nas juz obecnie tylko jedna dziennie plus bidon ze zlobka takze skora dloni juz w duzo lepszej kondycji.
Świetne to ! Nie miałam pojęcia o takiej szczotce . Ale to prawda jak się umyje te wszytskie butelki i elementy od laktatora to jest taka wieża że hej
Ta szczoteczka wygląda bardzo LUKSUSOWO! Ten dół to jak moja szczoteczka do zębów tylko w ładniejszym kolorze
podoba mi się! Nukido wydaje mi się dobra firma, mamy od nich matę piankową ![]()
@Wesola95
ja jestem zadowolona z niej na ten moment
z nukido mam mate ale z pałąkami i podoba mi się, synowi wpadla w oko jak przyszla i czeka na maluszka
@Mamma_NK ja na poczatki nie wiedzialam później uwazalam za zbedne bo ewentualnie sa zwykle
ale zmienilam zdanie i zaryzykowalam kupilam i nie zaluje a tym bardziej że xa chwile od nowa zabawa z butelkami plys laktator wiec wolalabym jednak zadbac o dlonie a miec dobrze umyty sprzęt bez w miare możliwości rys
Nie wiem jak wy ale ja już zamówiłam w media expert z odbiorem jutro
mam nadzieję że faktycznie jutro przyjdzie ![]()
Ty szalona zakupoholiczko! ![]()
ja nie zamawiam, jeszcze
bo na razie nastawiam się na KP, ale testuj testuj i dawaj znać ![]()