Masakra żadne moje dziecko takich potówek nie miało ewidentnie to coś innego ci lekarze to wogule jacyś dziwni są nie rozumiem nie chce im się szukać co dziecku dolega…
Teraz dostał Hitax, i już nie bierze antybiotyku i już z nóżkami znacznie lepiej. Już nie są takie czarowane. Jeszcze mają taką fakturę chropowatą ale idzie ku lepszemu
Czyli może to faktycznie jakas rekacja po antybiotyku byla.
Ogólnie Maly mial te badania bo tez chodzilo o małopłytkowość. I tez wysokie krwinki biale. I zeby wykluczyc cos powaznego.
Na szczescie wyszlo tylko, ze musial przejsc mononukleoze.
I odpukac incydenty z wyborczymami i spadkami plytek się uspokoily.
Ja właśnie tak miałam raz, że miałam anginę dostałam antybiotyk wysypało mnie i trafiłam na sor i wyszło, że monomukleoza ![]()
Oooo alejka byłaś dzieckiem czy kiedy?
Na studiach
nie wiem jak to złapałam ![]()
A to się jeszcze później czymś charakteryzuje? W późniejszym życiu ?
Ogólnie oslabia uklad odporonosciowy ale to przesjciowe:)
Nam hematolog mowila ze może właśnie wplywac na spadek plytek krwi i mogą sie nam dalej pojawiac te incydenty małopłytkowości(ale od lutego spoķoj).
@Mamuska357 dobrze, że idzie ku lepszemu
teraz pewnie chropowate zmiany będziesz nawilżać kremami, u nas właśnie mały miał 3 dni maść i mega pomogło, zostały delikatnie suche miejsca ale to już mamy tylko nawilżać
Ale u nas to było ewidentnie na tle alergicznym
O widzisz…. Fajnie że wam pomogło. Mój jeszcze bierze doustnie syropek na uczulenie ale mam też polecony przez pediatrę ectokrem
Jejku to dobrze że pomaga