Umywalka nablatowa czy macie problem z utrzymaniem czystości?

Umywalka nablatowa w łazience- czy macie kłopot z utrzymaniem czystości? Marzę o takiej z kawałka łupanego kamienia lub w kształcie misy. Mąż mówi "absolutnie! Tego się nie da czyścić!".

Jak to u was jest?

szwagierka taką ma i nie widziałam by miała problem z czystością. Wystarczy przetrzeć blat jak nakapie by nie było syfu. Teraz takie umywalki są modne i w sumie mi się bardzo podobają 

Nie mam żadnego problemu 

Ja mam misę i nie ma żadnego problemu :)

Mam w dwóch łazienkach nablatowe umywalki i super się sprawdzają, nie mam żadnego problemu z utrzymaniem czystości, a w jednej łazience mam montowana w szafce i tu jest mi trudniej utrzymać czystość niż w tamtych, rozważam zmianę na trzecia również nablatowa. Ważne tylko aby zwracać uwagę na wielkosć takiej umywalki - w mniej używanych łązienkach sprawdzą się niewielkie umywaleczki, jednak jeśli bedziesz z niej korzystała często , codziennie,to kup większą oraz głebszą - cena nie będzie wyższa, a bedzie znacznie bardziej komfortowa. I nie będzie się tak chlapała woda. 

Moja umywalka nablatowa  była kupiona w sklepie Leroy Merlin, w zasadzie kupiliśmy tam całe wyposazenie do dwóch łązienek plus dodatkowo projekty. Projekt kosztuje grosz jeśli kupujesz tam wyposazenie. Mam poniższe modele. 

My mamy w domku i nie mam problemów z utrzymaniem czystości.

My mamy trzeba dobrze zabezpieczyć dół sylikonem bo tak lubi wchodzić brud poza tym nie mam większego problemu z czyszczeniem jej psikam zostawiam na chwilę a potem wycieram grunt to dobrze dobrana bateria bo my mamy trochę krótka 

Moja mama ma taką umywalkę i nie ma problemu, ale musi pamiętać żeby przecierać blat na nakapie.

My mamy taką w łazience w biurze w pracy. Żadnego problemu z utrzymaniem czystości nie ma. Jedynie tak jak piszą dziewczyny dobrze zabezpieczyć i po problemie ;)

U mnie jest i jest wszystko w porządku nie ma problemu z utrzymaniem czystości 

o też właśnie się zastanawiałam jakto jest z utrzymaniem czystości, ale skoro mówicie ze nie ma problemu to przekonałyście mnie:D

Mam dwie łazienki i dwie umywalki nablatowe. Jedna kończy się na wysokości 85 cm, a druga na 95 cm. Mam 165 cm wzrostu i nie zauważyłam zbytniej różnicy w użytkowaniu. Dla dzieci mam podest i też dają radę z tą wyższą.
Pewnie wydaje Ci się obecnie, ze umywalka będzie za nisko, moim zdaniem wysokość jest odpowiednia. I jeśli zrobiłabyś wyżej, to byłoby dla Ciebie zbyt wysoko - szczególnie jeśli masz dzieci :)

https://sanplast.pl/blog/post/umywalki-nablatowe-armatura-w-trendach

Sporo ciekawych inspiracji znajdziesz na tej stronie ;) 

ja też mam na blatową i jest wszystko dobrze 

My też mamy i jest względnie okej :) najgorzej się myje wokół po tym jak mąż goli brodę, a tak na codzień to spoko

Ja się już nie mogę doczekać jak zamontują moją:D

Ja tez mam nablatowa i jestem zadowolona ;)