Upały

Moje drogie mam pytanko zastanawiamy się z mężem nad kupna wiatraku, upały są już a mają być jeszcze większe i myślimy czy nie kupić takiego wętyratoru do sypialni, alby jak pojawi sie malenstwo nie było tak duszno... co o tym myślicie ??

Myślę,że to dobry pomysł. Włączyć delikatny poziom i niech troszkę chłodzi :) Mnie taki właśnie pomagał już pod koniec ciąży z córką. Urodziłam pod koniec lipca, były upały więc bardzo mi się przydał.

Na pewno przy upałach się sprawdzi. Tylko żeby nie wiało bezpośrednio na maluszka. 

My też kupiliśmy i to był dobry zakup. W tamtym roku upały były okropne więc super sie sprawdził. Chociaż ja nienawidze jak wieje na mnie bezpośrednio. Drażni mnie, to samo mam jeśli chodzi o klimę w samochodzie. Lubię jak jest chłodno ale nie lubię tego zimnego wiatru 

u nas sie sprawdził choc po jednym sezonie padł,nie wiem jakiej firmy byłby odpowiedni.....u nas na wsi widze ze ostatnio coraj wiecej osób klime do domu zakłada....ale mozna tez zaiwestowac w rolety przeciwsłoneczne,moskitiery do okien i nie zamykac okna 

Superczas mamy ale jeszcze nie korzystaliśmy. 

My mamy z tam tego toku wentylator z biedronki, za jakieś 130zl 

rolety mamy bo mąż śpi w dzień (często pracuje w nocy). dziękuje dziewczyny za odpowiedzi, już wiem że w takim razie kupie, bo nie wiedziałam jak przy maluszku może sie to sprawdzić 

My musimy kupić rolety bo córka coraz wcześniej wstaje bo jest widno 

Superczas ja zastanawiam się nad takim wiatrakiem sufitowym z lampkami do sypialni i na dół do kuchni i jadalni. Wydaje mi się ze to dobry pomysł, bo tak jak teraz w te upały. to mamy takie gęste powietrze w domu ze spi się tragicznie 

Darulka siostra i rodzice taki mają i chwala właśnie w upały 

Ja mam i na pewno będę korzystać z wiatraka w domu . Mam też taki z oświetleniem i tez się super sprawdza ☺

Darulka moj teściu ma taki w salonie, to super wiatr robi super. Ale ja posiedziałam tam dłużej to miałam wrazie jak bym była pijana..  Ja na dłuższą metę chyba bym jednak nie mogła mieć takiego. Oni sobie chwalą 

Darulka u mnie rodzice maja w jadalni sprawdza sie na imprezach ale do sypialni nw czy by sie nadał bo jednak głosno chodzi ale oni maja juz stary wiec moze teraz inaczej robia 

Niektórzy w domu takie coś mają  i robią naprawdę wiatr 

Tak myślałam że może być głośny, ale chyba narazie kupie do jadalni i kuchni bo mam połączone i tak na środku zamontuje i zobaczę czy spisałby się w sypialni, bo taki na nodze mam wlasnie i jest tak głośny i wkurzający ze spać się nie da, a jeszcze przeszkadza bo miejsce zajmuje.

Darilka rodzice mają w sypialni chwala bo nawet w nocy czasem jak mocno gorąco włączają i mówią że lżej spać

Babcia taki miała i sprawdzał się super, ale dla mnie to on nie wyglada ładnie 

Dla mnie też szału nie robi ;)

Może też warto zainwestować w klimatyzację koszt około 4 tys 

4 tysiące to nie jest tak mało