Nie kupowałam ale widziałam takie ozdoby urodzinowe w Pepco i w Action. Jak masz w pobliżu to pewnie jeszcze Tedi
Dziewczyny gdzie kupujecie urodzinowe/okazjonalne gadżety jak urządzacie przyjecia? Chodzi mi bardziej o sklepy stacjonarne bo na chwile obecna nie dam rady nic zamówić żeby doszło. Słyszałam o pepco (mają coś ciekawego?). Macie jakieś sprawdzone opcje ?
ja zamawiałam na allegro, wybór ogromny, dostawa do paczkomatu juz na drugi dzień :) kupowalam zarówno serwetki jak i czapeczki, kubeczki, talerzyki, tematyczny obrus na stół, ozdobne miseczki papierowe na przekąski typu żelki, chrupki itd i fajne plastikowe pucharki na deserki. Ceny niższe niz w pepco ;)
Action
W Tedi jest duży wybór takich rzeczy. Ale tez w każdym większym markecie coś znajdziesz typu Auchan, jeśli masz w pobliżu.
Tedy i action,w Pepco raz się coś znajdzie
Ja kupuję w Pepco albo w sklepie z dekoracjami
My kupowamalismy w action balony te z woli na powitanie BRATA syna to już dwa lata wiszą i powietrze nie zeszło 😂
O tak potwierdzam w Tedi kupowałam, w Pepco, czasem w KIK albo Textil Market.
My też kupowaliśmy w pepco, a tak to internetowo raczej się zdarzalo
Kupiłam w Pepco ale muszę do tego tedi zajść dobre opinie slyszalam
KOsiaszka w tedi jets mnóstwo wszystkiego . Duży wybór ciekawych balonów
W Tedi jest wszystko, uważaj jak będziesz szła bo się można zatracić w tym sklepie :p jak wchodzę to muszę się bardzo pilnować żeby v wszystkiego nie kupić..
Macie u siebie tedi ale fajnie ja co wekend w niemczech chodziłam na zakupy brakuje mi tego sklepu u nas ☺
Ja przeważnie wcześniej dekoracje planuje więc zamawiam internetowo a nawet na Aliexpres. Rzadko stacjonarnie
Nati nibtak brakuje sklepów typu wszystko po 1 euro. Jak mieszkalam w Irlandii to pełno takich było i gadżetów mnóstwo.
Ja pol mieszkania udekorowalam za 1 euro a nawet 0.50 centów ☺
Ja kupuje rok wcześniej na aliexpress :) a na ostatnią chwilę pepco Auchan tedi action
Ja nie dekoruję nigdy ale w tym roku oboje z mężem mamy 30-tki i się zastanawiałam nad jakimiś balonami. Tylko chyba musiałabym znajomych pozapraszać bo przy rodzinie to nie ma sensu żadnego. Dziecku nawet sto lat na roczek nie zaśpiewali ani do zdjęć się nie kwapili...
MI się wydaje ze w takich galeriach jest drogo jeżeli chodzi o gadżety urodzinowe