My w tym roku robiliśmy urodziny jednak w domu, chociaż obawiałam się tego ze względu na niemowlaka na stanie i że nie będę miała możliwości nic przygotować, ani zabawiać towarzystwa. Ostatecznie córka zaprosiła kilka koleżanek z przedszkola, mieliśmy animatorki - trochę po znajomości bo normalnie to szalone koszty - pogoda dopisała więc dzieci bawiły się na dworze a my w domu z rodzicami przy kawie i torciku
wyszło bardzo fajnie i nikt nie patrzył na zegarek
tez super pomysł, najważniejsze ze dzieci były zadowolone ![]()
Fajnie, że mimo obaw wszystko tak dobrze się ułożyło, animatorki to świetny pomysł, zwłaszcza przy maluchach ![]()
Opcja z animatorkami zawsze jest fajna
potrafią zabawić dzieci i jest mnóstwo frajdy.
Zgadzam się, animatorki to super pomysł, dzieci się świetnie bawią
U nas sala zabaw się świetnie sprawdziła
Przy urodzinach na sali w pakiecie mamy kawę albo herbatę dla rodziców. Czy to będzie okej, czy może wypadałoby zaproponować też coś słodkiego do tego, nawet jeśli w bawialni ceny są kosmiczne?
Ja myślę, że kawa/herbata wystarczą. Jak ktoś będzie chciał coś słodkiego, to sam sobie może dokupić
Chyba każdy rozumie, że urodziny w bawialni to spory koszt.
A nie można wnieść swojego ciasta? ![]()
Ja zawsze brałam ciasto dla rodzicow fakt ze wychodzilo duzo plus kawa alw szczerze byl tort i jeszcze spokojnie tego tortu starczalo dla rodzicow ![]()
To już są pięciolatki. Ostatnio byłam na urodzinach z córką. Wielu rodziców po prostu zostawiło dzieci i wróciło po nie pod koniec imprezy. Ci co zostali wypili kawę albo herbatę. Nie było poczęstunku dla rodziców. Zupełnie go nie brakowało. Poczytaj sobie o tym jak wybrać odpowiednią salę Sala zabaw dla dzieci — na co zwrócić uwagę przy wyborze odpowiedniego miejsca