Urodziny dla dziewczynki

Szykuje urodziny 5vlatki. Z braku miejsca w mieszkaniu, oraz średnio korzystnej prognozy pogody wypadło w sali zabaw. Co można wymyślę, prócz oczywiście zabaw w sali zabaw żeby urozmaicić i wprowadzić fajne elementy zabawy.

Może jakieś przebieranki? 

A czy w tej sali zabaw nie mają w ofercie animatora? Ja robiłam dla synka urodziny w sali zabaw to był animator dodatkowo piniata (to był strzał w 10 :)) i żywa maskotka tu akurat piesek z psiego patrolu bo synuś uwielbia ta bajkę. Dzieciaki były zachwycone 

A sale zabaw są już otwarte w ogóle ?

Macie otwarte sale zabaw ?  To fajnie u nas wg nie otworzyli nawet na chwilę . Może do tego animatora

:o teraz spowrotem wszystko pozamykali. Dramat po prostu 

Haha o to samo chciałam zapytać, jak udało Wam się znaleźć otwarta sale zabaw? 

MI się wydaje, że one już długo zamknięte. Chyba, że cichaczem wynajmujecie 

Teraz to wszystko zamykają to myślę że nie uda się tam zrobić urodzin 

U nas sale zabaw były nieliczne otwarte ale od jutra znów zamknięte 

Zapewne i to jeszxze od jutra. Chyba że masz jakieś układy

Plozsan a na jakim etapie jest corka tzn jakie bajki lubi, postacie? Na sali zabaw można zrobić kącik ze słodyczami: stolik nakryty ceratką z  ulubionym motywem i do tego takie kubeczki, do słodyczy można powbijać piki z motywem, popcorn w fajnych pudełeczkach, babeczki w kolorowych papilotkach.

Balony z helem z motywem przewodnim.

Tuby z confetti

Pinata ze słodyczami

Animator

Malowanie twarzy specjalnymi farbkami

Twraz

Teraz to chyba jedynie w domu zrobić przyjęcie się uda

Nati dokładnie. Choć patrzę że wiele pracodawców ma gdzieś i dalej normalnie pootwierani. Np hotel w którym pracowałam dał informacje że drodzy goście jesteśmy dla Was otwarci 

Aneczka o proszę no niektórzy już mają dosyć i ryzykują karami. Choć w ogóle nnei nie dziwi,że ludzie się buntują skoro od roku pozamykani

Mazia ile.mozna. przecież podarki muszą płacić opłaty też to jak się utrzymać? 

Bo mnóstwo ludzi wygrywa w sadach i dlatego się otwierają kary są i kto się boi ten płaci a kto nie ma czym zapłacić a żyć za coś musi to się otwiera i w sądzie fakt faktem większość wygrywa Trochę tego wszystkiego nie rozumiem ale wychodzi na to ze te kary mandaty są faktycznie bezprawne. 

PattMaz nie wiem jak jest z tymi karami. Jednak kto nie ryzykuje ten nie pije szampana jak to mówią 

W sumie to tak tak mówią ja jednak z tych co dyga