MamaRóza tez sie własnie zastanawiaamy jakie wybrać. czarne ładnie wyglądają, ale pewnie tylko ładnie wyglądają:D
ciężko je utrzymać później w czystości
Ja bym chciała mieć ciemna łazienkę
ciemne łazienki wygladają fajnie ale jak sa nowe;) czy sa praktyczne? zwłaszcza jak jest twarda woda?
no nie nie ja bym wybierała raczej w jasnych barwach;)
U nas czarny by nie przeszedł mamy dużo kamienia w wodzie
mam ciemną łazienkę, z czarnymi dodatkami i powiem że jest bardzo łatwa w utrzymaniu czystości i wygląda mega efektownie. Baterie czarne wystarczy przetrzeć szmatką vieledy i są jak nowe. Z tym że ja mam zmiękczacz i filtr wody, więc nie wiem jak to jest gdy woda jest zakamieniona itd
Nigdy, przenigdy gres polerowany w kuchni. Do tego jasny...
Blat w kuchni najlepiej nakrapiany.
Meble jasne ale nie białe.
Do tego robot sprzątający.
Do kabiny dopłacić za anticalm.
Armatura Roca zamiast Koło.
W kuchni czarny zlew z Ikei.
Do dywanów Dyson.
https://adrem.org.pl/uslugi/remont-lazienki/
Daję też namiar na dobra ekipę do remontu pomieszczenia. Polecam się skontaktować.
Szarosci teraz w modzie;) ja lubie cieple beze kremy ;) ale jak by przyszlo do remontu to kto wie co bym teraz wybrala ;)
Mi się czarna podoba
A dlaczego zlew z ikea?
ja mam białe meble w kuchni to wszystko widać
Miśka na czarnych pewnie też widać. nie da się tego wypośrodkować;/
Najlepsze pstrokate ;) wtedy nie widac;)
Podobno czarne gorsze jeszcze od białych
Czarne nigdy w życiu, wszystko widać (koleżanka ma). Chociaż nie powiem wygląda to bardzo ładnie, ale Lepiej już zdecydować się na szare moim zdaniem, a szarości teraz też w modzie.
Osobiście mam białe płytki w łazience i w większości z wszystko w bieli i nie widać żadnych zacieków, ani odcisków palców, nic nie żółknie. Podłoga w brązie z efektem drzewna.
W kuchni mam meble biało brązowe i wszystko super wygląda. Żadnych odcisków palców itp. Jedynie, gdzie robią mi się widoczne zabrudzenia to są białe, małe płytki od pieca do okapu - ale tam to wiadomo, że jak się gotuje to jednak czy para idzie, czy coś się pokapie itp ale to wydaje mi się, że na każdym kolorze będzie widać.
Podłoga też w brązie z efektem drzewa.
Taka podłoga brązowa z efektem drzewa fajnie się prezentuje i nie widać od razu plam jak coś się pokapie, rozleje itp. Koleżanka ma podłogę śliczne białe, błyszczące płytki i jak to sama stwierdziła takie piękne są jak są dopiero co umyte a już ktoś przejdzie dwa razy i od razu wszystko widac.
Tak samo miała meble biało - czarne i bardzo narzekała aż w końcu się wkurzyła i zmieniła czarne fronty na całe białe.
mi się bardzo podobają te płytki do łazienki
mindanao - znajdź w sklepach budowlano-dekoracyjnych Leroy Merlin.
i bardzo się nad nimi zastanawiam;p co myślicie?
ja szukam własnie płytek do łazienki.. tego jest po prostu za dużo...
Mama oj to prawda dobrze ze mam to za sobą
Fakt wybór jest przeogromny i ciężko się zdecydować na coś co będzie pasować jedno do drugiego.