Urządzenie łazienki

O jeny najgorsze co może być jak ktoś się kapie przedemna a potem na mnie kapie z góry :p

Dwacudowne ja nie mam deszczownicy to przynajmniej jeden problem, ale nablatowa umywalka jest:D

najgorzej jeszcze zimne kapanie 

No to spoko

Ja lubię używać deszczownicy. Najgorsza jest zimna woda lecącą na początku i woda która leci po kąpieli.

Femka czyli tym bardziej się utwierdziłam, ze nie ma czego żałować:p

Nie polecam czarnego WC i umywalki. Tragedia w utrzymaniu czystości i jeszcze okropnie się rysują :(

chyba nikt nie poleca

U nas zamontowaliśmy czarny kran w wc i mam nadzieję, ze jakoś się sprawdzi:D

Mam jolezabke co ma czarne i nie narzeka, ale jak do niej chodzę, to nie moge patrzeć na te zacieki xd ja to bym chyba non stop sprzątała..

Ja mam grafitową podłogę w łazience i nie polecam, widać na niej brud i generalnie jak nie przejadę mopem z dwa razy dziennie, to tragicznie wygląda. Do tego mam szare kafle gres - imitacja drewna - i tu akurat jestem zadowolona, bo nie widać na nich jakoś bardzo zacieków ani niczego. 

Zwyczajna to ja mam całą czarną łazienkę, mam nadzieję, że jednak nie będzie aż tak bardzo widać tych zacieków;P

Odpływ liniowy i szyba to najlepsze rozwiązanie. Trzeba tylko kupić dobej jakości odpływ i dokładnie wypoziomować posadzkę. Nie chciałam u siebie brodzika, dość juz miałam wysokiego brodzika w wynajmowanym mieszkaniu. Obecnie w domu mam walk in oraz rozwiażanie o niebo wygodniejsze oraz bardziej komfortowe.
Zastanawiałam się czy się decydować czy może jednak sobie odpuścić, ale postanowiłam jednak się zdecydować. Miałam wątpliwości czy woda nie będzie chlapac. Mam jedynie samą szybę. Ale nie chlapie :)

Więcej na temat wygodnej oraz funkcjonalnej łazienki znajdziesz na tej stronie https://mobilipercasa.pl/?p=28

W prysznicu to najgorszy jest ten kamien co się osadza na tej szybie;/

Heh... te plytki i kamien to zgroza ;) ja mam w kuchni jeszcze stare plytki z dosyc duza dawka odcieci i powiem wam ze je uwielbiam;) cos spadnie chlapnie wiadomo to sie wyciera myje podlogi ale sa super zadne zacieki plamy nic nie widac co nie znaczy ze podlog nie myje;) 

u nas na szczęście wanna i nie mamy męczarni z kamieniem na szybach 

Aniss właśnie w kuchni na ścianie zrobiliśmy czarne płytki ale w maziaje i mam nadzieję, że nie będzie widać właśnie brudu czy jakis zachlapań;P

Mycie kabiny jest najgorsze dla mnie. Na osad miałam już tyle środków  żaden w magiczny sposób mi go nie usunął. W nowym domu z pewnością będzie odpływ liniowy :) brodzik też mnie denerwuje :)

To Ty musisz wiedzieć co Tobie się podoba. Ja mam czarne w połysku i jestem zadowolona, ale meble w łazience powinny również współgrać z resztą mieszkania. Ja w całym mieszkaniu mam dominujące kolory: biel, czarny i grafit, tylko niektóre dodatki są w innych kolorach. Poza tym trudno ejst doradzić meble skoro nie wiemy jakie jest pomieszczenie, jakie są w nim kolory, jaka jest wanna i jakie baterie. Jaka jest ogolna stylistyka. Jesli dasz tutaj zdjęcie, albo chociażby plan łazienki to będzie to na pewno łatwiejsze ;)

Jeśli potrzebna Ci pomoc profesjonalisty polecam kontatk z tym dekoratorem wnętrz z Krakowa https://marengo-architektura.com/

Podpowie ciekawe rozwiązania. 

A na jakiej wysokości zamontowaliście umywalkę?