Urządzenie łazienki

Ja nie polecam. Znajoma ma taką i wszystko na czarno co się da. Optycznie mega pomniejszona. Kamień i zacieki widać bardziej, jak porównamy z moją łazienką w beżu/jasnej szarości.
Ale zależy na czym komu zależy. Bywa, że komuś się tak podoba ze zniesie częstsze sprzątanie.
Jestem ciekawa tylko jak zachowa się czarna toaleta po dłuższym używaniu😀

EDIT: Ojej, teraz zauważyłam z jaką data jest wątek :face_with_peeking_eye::see_no_evil:

Zacieki na czarnych meblach. Nie polecam:(
Dodatkowo nie polecam złotych albo czarnych baterii…

Ja nie rozumiem, że ktoś się czepia, bo się poruszy stary wątek, a innym razem ktoś się czepia, bo się zakłada nowy temat i niby są powielone.
Czasami czuję się tu jak na grupie matkowej na Facebooku :rofl::rofl::rofl::rofl:

Ja mam ciemną łazienke i ją uwielbiam! Mogłabym tam spedzać cały dzien. Szafkę myje raz w tygodniu i nie ma zacieków 🩷

W tym konkretnie wątku chodzi o to, że dziewczyna pytała o czarna łazienkę w kwietniu 2024 roku, dodatkowo jest już nieaktywna użytkowniczka więc nic nie dadzą wpisy mówiące czy to dobre czy złe rozwiązanie. Oczywiście, można napisać swoją opinię i będzie w przyszłości dla kogoś, ale jak ktoś będzie potrzebował opini to wróci do wątku i zapyta na nowo.

Możemy odgrzebywać stare wątki i odpisywać na stare komentarze osób których już nie ma na forum, ale jest nas tu z 30 aktywnych dziewczyn? Jak każda tak zacznie robić to się po prostu pogubimy i oszalejemy.
Ja właśnie lubię to forum, za to że stworzyłyśmy tu taką a nie inną atmosferę i wprowadzone są takie zasady, to ważne żeby nie było chaosu.

No generalnie szkoda, że właśnie te bardzo stare wątki z nieaktywnymi użytkownikami nie są usuwane. Niby tak jak piszesz ktoś może zawsze jakieś informacje zaczerpnąć z tych starych, ale też ktoś gdzieś pisał, że jak jest dużo odpowiedzi to się mulić strona potrafi. Ja dopiero niedawno odkryłam jak przejść do ostatniej odpowiedzi :rofl::rofl::rofl:

Mi się to właśnie pojawiło na głównej przez poprzedni komentarz, a ja rzadko kiedy patrzę z kiedy jest post :grinning:

Twoja łazienka jest piękna :heart_eyes: taka właśnie mi się podoba :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 polubienie

Świetnie się przeciera wszytsko ta ścierka z irhy ? Nie wiem czy dobrze napisałam ale żadnych smug i tylko woda :wink: