Ja miałam wszystkie 3 USG i zdecydowaqnie polecam 3D/4D.Fantastyczna pamiatka, a jakie wrażenia. Razem z mężem byliśmy wzruszeni.
To co piszą w artykule to prawda. U nas film i zdjęcia wyszły piękne, ale u przyjaciółki niewiele było widać, bo miała mało wód. Także nie zawsze takie USG jest takie jak zamierzałyśmy.
2d miałam wykonane tylko 4 razy i do tego raz 3d nie chciałam więcej chociaż wiem że to nie zwykłe przeżycie
Ja tam za tym nie jestem żeby tyle razy robić usg, lepiej dziecko niech ma więcej spokoju. USG należy robić tylko jak jest konieczne.
Tak też słyszałam ze lepiej tylko wykonywac te konieczne usg potrzebne do badań
ja miałam tylko te które musiałam a nawet w 1ciąży ani jednego bo wedy usg było jeszcze mało dostępne nawet w prywatnych gabinetach
ja też miałam 3D 4D tylko za późno się zorientowałam, że nie poprosiłam o nagranie płytki, ale za to zdjęcia mam wszystkie super pamiątka- taki mały ufoludek w 13 tygodniu
ja też wszystkie zdjęcia trzymam na pamiątkę
fajna pamiątka, szkoda że moja mama nie miała takiej możliwości jak ja się miałam urodzić
kiedyś nie było takich badań
Nie zdecydowałam się na usg 3D/4D, bo podobno nie zawsze wychodzi. Za to ze zwykłego usg mam kolekcje zdjęć robionych co miesiąc.
no własnie dziecko inaczej się ułozy albo zasłoni i już z takiego USG nic nie będzie. Chyba że ktoś lubi zaryzykowac. Oprócz pamiątki z usg fajny jest odcisk stópki malucha w specjalnej glinie
kiedys tego nie bylo a dziś jest i warto ![]()
No ja jak narazie mam tylko zdjecie stópki ![]()
Ja nie mam żadnego zdjęcia USG i bardzo żałuję bo fajne pamiątki dla synka by bbyły
My wszystkie zdjęcia mamy schowane w pudełeczku z pamiątkami synka.
ja mam zdjęcia z usg schowane w albumie na pamiątkę
ja nie mam z usg ale jesli chodzi o pamiątki to tworzę albumy, ze zdjęciami i datami chronologicznie, mam ubranka, opaske ze szpitala, jeszcze czekam na kosmyk włosów z pierwszej wizyty u fryzjera ale mój synek ma za mało włosków
ja tez mam kazde zdjęcie usg schowane pierwsze z 4 tygodnia potem wkleje do anbumu
Ja przy pierwszym synku miałam tylko 2 zdjęcia z usg, teraz chodze prywatnie i lekarz częściej robi mi to badanie więc jestem na bieżąco u maluszka w brzuszku ![]()
my tez zatrzymujemy zdjecia z usg w albumie ![]()