W czym prać dziecięce ciuszki?

DoNiWe myśmy zawsze mieli cocolino taki jasny niebieski, A teraz ma z kupił jakiś ciemny niebieski z limonka czy coś.. teraz już nie dodaje synkowi żadnego, piore mu w płynie do prania wiwc te ciuszki są fajne miękkie 

Lubię Lenor 

Też calgon puszczam na pustej pralce. 

Gugus ja jak piore córki ubranka w płynie do prania zazwyczaj jest to lovela to też już nie dolewam płynu do płukania 

Ja też mam lovela ale i tak daje plyn

Ja mam loveli i do tego lenor bialy dla maluszkow idealny pachnie ciuszki sa mieciutkie i pachnace takie jak lubie chce jeszcze wyprobowac coccolino ;) 

A ja lubię Silan 

Ja mam płyn do prania bobini,  bardzo to lubię  ;) 

Ten bobini jest w rossmanie chyba teraz w promocji jak dobrze kojarzę 

Ooo misze sie nim rowniez pozniej zainteresowac ;) 

Kasia coccolino polecam ja używam biały coccolino i biały LENOR.uwielbiam te zapachy a co najważniejsze córka nigdy nie miała wysypki po nich.

Białe coccolino wydaje mi się być delikatniejsze niż Lenor mi zdecydowanie bardziej to przypadło do gustu 

Kurcze mi się wydawało że te płyny dla dzieci to tak mocno nie powinny pachną, a białe Cocolino nawet po 2tyg pachnie :) 

O cocollino tez wlasnie duzo slyszalam pozytywnych opinii jak ktos lubi jak ubranka pachna tym bardziej dzieciece ;) nastepny plyn to bedzie wlasnie ten zobaczymy co bardziej mi podejdzie czy Lenor czy Cocollino ;) 

Mój maż uwielbia zapach białego Cocolino, jednak ostatnio była super promka na lenor za 7.99zl taka duża butelka 1,36l. i kupiłam. 

Muszę to cocolino sobie sprawić jak tak polecacie 

Aga ja Lenor też bardzo lubię. Długo pachną ubrania po tym płynie i też są fajnie miękkie 

to bedziemy probowac w takim razie ;) 

ale wiecie co ja kupuje tego białego lenora czy coccolino tylko w małych litrowych butelkach bo wydaje mi się że jest bardziej skoncentrowany 

DoNiWe jest to możliwe  ;) to tak samo jak niemiecka chemia jest bardziej pachnąca  ;) słyszałam kiedyś,  że polskie płyny rozcieczaja,  bo jak pisze żeby wlać 1 nakrętke,  to Polak wleje 2 ;)