W jakich butach chodzą teraz Wasze dzieci

starsza biega w adidaskach ale dla młodszej chyba jakieś skarpetki fajne musze ogarnąc;) a potem poszukać jakiś dreptaków ;) na czas pierwszych kroczków bo tak sie zastanawiam ze pewnie nastąpi to w okresie lata;)

No u nas adidasy ale takie grubsze mamy jeszcze takie cieńsze z Nike ale wydaje mi się że to nie ta pogoda jeszcze 

U nas ciągle niechodki ale pewnie jeszcze trochę i będziemy stawać na nogi

Ja dziś zamówiłam adidaski zboczymy jakie przyjdą :)

a miałyście do czynienia z bucikami tej firmy? Komuello - innowacyjne buty dziecięce i kieszonkowe obuwie damskie

My zimą takie botki Lasockiego na suwaczek a tak jak teraz new Balance kupują bo jednak nozka nie czuć takiej wilgoci jak w innych i ogólnie wydają się wygodnw a jak w promocji to cenowo też bez tragedii

aktualnie skórzane buciki za kostke z elefanten, ale dziś już ponad 16 stopni więc myśle że lekkie adidaski nike wlecą na nożke i pomaszerujemy na spacer;)

No my już dziś balerinko takie trampki bardziej ubieramy bo piękna pogoda w końcu wyszło słoneczko 

u nas teraz adidaski 

u nas skarpeta;) hehe widziałam ostatnio w pepco jakies ala adidasy niechodki takie śmieszne;) ale póki co jescze w kombinezon lżejszy ją wkładam wiec póki co nie kupowałam butków

takiemu maluszkowi to skarpetka wystarczy 

Dopóki córeczka pewnie nie zacznie chodzić to bucików nie będę nakładać

No dla małego to raczej skarpetki możesz ewentualnie kupić atipas te takie butki Ala skarpetki co mają gumę pod spodem są super

Młodszy 8,5mca w skarpetkach na zewnątrz (w wózku głównie, bądź na moment na trawie) w domu boso. Starszy na zewnątrz...hmm...ciężki temat. Ma adidaski z jesieni ale mówi, że go cisną. Mąż kupił mu trampki, najgorszy zakup ever. Nie dość, że odrobinę za duże to na wciąganie, tam jakaś guma jest a'la sznurówki. Nie ma sznurówek...No tragedia, ja nie wiem co miał w głowie godząc się na zaup ( bo syn sobie wybrał). No to chodzi w nich bądź ostatnio jak było ciepło to się jeszcze upierał na kalosze i na buty zimowe :/ taki typ. Ma własne zdanie.

Za to dziś jak mu na huśtawce trampki spadły z  nóg tak biegał w skarpetkach po ogródku.

ja to zakładałam skarpetki ewentualnie niechodki  dopóki córka nie chodziła 

MamaLaury właśnie te komuello są takie ala skarpety i się zastanawiam, czy  będą okey...

Ja też póki co to w skarpetkach się przemieszczami, na wyjścia ma takie śliczne lakierki niechodki:P

My aktualnie skarpetki a w domu na bosaka bo zaczął wstawać i jakoś boję się że w tych skarpetach się będzie ślizgał. U nas nawet te z gumkami na podeszwach się nie sprawdzają. 

Powiem Wam że z tymi niechodkami to też nie jest dobra sprawa. My zimą zakładaliśmy synowi ale nam fizjo zwróciła uwagę że dopóki dziecko nie chodzi to nie powinno mieć zakładanych bucików. Lepiej ubrać grubsze skarpety. 

Madzia są skarpetki też antypoślizgowe 

Ja później jak starszy syn miał trochę ponad rok to na jesień mu kupiłam takie skarpetki butki z soxo, aby miał grubsza podeszwe jak chodził po schodach i było zimno. Żeby nie kupować mu papci po domu a żeby nie był jakby w samych skarpetkach. Też nie były źle 

A młody na razie tylko skarpetki ma czy w domu czy na wysjcie choć jak raz jechaliśmy na imprezę do wujka i była msza w kościele to trochę mi wstyd było że on w skarpetach. Na szczęście znalazłam nowe białe to dobre to miał :D

u nas po domu tez w kapciach nie chodziła tylko w tych skarpetkach antypoślizgowych