Grabon szcezrez to trzeba meić siłe aby przeciaz obrączkę takim sprzetem;)
mamaZosi a w którym jesteś miesiacu? pod koniec ciazy troche mniej sie przybiera na wadze;)
Grabon szcezrez to trzeba meić siłe aby przeciaz obrączkę takim sprzetem;)
mamaZosi a w którym jesteś miesiacu? pod koniec ciazy troche mniej sie przybiera na wadze;)
ja jestem w 26tygodniu i od początku od mojej wagi wyjściowej mam już 8kg na plusie. Ale dosłownie przed samą ciąża przytyłam 1kg i już mi się z tym nic nie chciało robić bo właśnie byłam nastawiona na to że bede w ciązy i tak się stało. czyli ogolnie 7kg. licząc od momentu kiedy dowiedziałam się ze jestem w ciąży. Tak bym chciała do 10kg przytyć ale ile przytyje tyle trzeba będzie zrzucić i już :)
Ja w ciąży w sumie przytyłam 23 kg i właśnie najwięcej przybrałam na samym końcu Więc to chyba jednak nie ma reguły
Ja koło 30 kg ale zaraz po porodzie wróciłam do swojej wagi z przed ciąży
Ja byłam w poprzedniej ciąży ponad 30 kg na plusie a teraz póki co stoję z wagą przez początek ciąży leciałam bardzo z wagi przez złe samopoczucie
to ja zawsze tak po 20 tygodniu zaczynałam dopiero tak naprawdę tych do tego czasy tak po 3 kg potem szał :) z córką 16kg, z synem 13kg szybko wróciłam do masy ciała z przed ciąży bo maks 2 miesiące mi to zajmowało, ale ostatnia ciąża jednak najwięcej szkód wyrządziła w wyglądzie brzucha. NIby mniej przytyłam, ale brzuch był o wiele większy
ja w pierwszej przytyłam mega duża az za dużo i nie ma sie tutaj za bardzo czym chwalić;( ale tryb leżacy śmieje sie że pierwszą ciaze przespałam;) duży apetyt i ciągły głód spowodował że 40 przygarnełam zrzuciłam 30 kg w 3 miesiace potem to juz tak stopniowo ale te 5 kg mi zostało
przy drugiej ciazy przytyłam około 26 kg niby dużo ale znaczne mniej niz w pierwszej też apetyt ogromny i ciaza gorsza niż pierwsza w sensie jeśli chodzi o leżenie;( jeśli chodzi o spadek wag no cóz mozna by powiedziec że waga jest w miare ok bo tyle ważyłam przed odchudzaniem zanim w ciaże zaszłam;D ale moze uda mi sie jeszcze te 4 kg zwalić;)
co do brzucha;) Mazia u mnie podobnie ta skóra nie wyglada tak jak po pierwszej ciąży ale u mnie to jest 10 lat różnicy miedzy ciazami no i wiek dochodzi;)
Ja w pierwszej i drugiej ciąży przytyłam równe 10 kg w trzeciej ciąży przytyłam trzy naście ale teraz minęło siedem miesięcy i już mam wagę taką jaka była przed ciążą
Ja schudłam 3kg, a przytyłam 13 więc od wyjściowej wagi 10 kg:p
ale szybko wróciłam do swojej wagi, a teraz ważę nawet mniej:D
Fajnie tak szybko wrócić do swojej wagi mi po ciąży do tej pory zostały jakies tam lekkie kilogramy ale ja tez nigdy jakos mega szczupła nie bylam tak jak jest aktualnie jest mi ok dobrze czuje sie w swoim ciele
tylko nie każdemu to pisane
Pina dokładnie najważniejsze, żeby się dobrze czuć w swoim ciele:P
Ja nie wiem jak to jest, że od porodu waga u mnie stoi w miejscu ale po ubraniach widzę że sporo schudłam. Jeszcze we wszystkie jeansy się nie mieszczę ale sporo ciuchów z przed ciąży już spokojnie noszę. W ciąży przytyłam aż 20kg, a po porodzie zgubiłam od razu 8, a te 12 mam cały czas na plusie i nie mogę się ich pozbyć. Mało jem, sporo się ruszam a waga stoi w miejscu.
Paula najważniejsze ze objętościowo straciłaś a kg w końcu Ci zlecą. ja przytyłam 10kg teraz wiec licze że szybko zrzucę jak mała urodzę. ale nawet ja mi zostanie ze 2-3 kg to raczej płakać nie bede bo przed ciążą ważyłam 55kg także jakos nie bede się zabijać o te kg.
Olaleksnadra to mniej więcej tak jak ja ważysz:D
Dziewczyny Wy to jesteście takie szczupłe. Też bym tyle chciała ważyć, ehhh kiedy to było taka waga. Się teraz straciłam 10 kg bo więcej się ruszam więc jak jest 7 z przodu to trochę mi raźniej i łatwiej stawać na wadze
W ciąży przytyłam około 11 kg w pierwszej w drugiej około 14 kg i ciężej było zrucic po 30 roku życia
Ja przytyłam 30kg ale odrazu po porodzie schudłam
Ja jestem na diecie cukrzycowej i waga albo jest stabilna, albo spada.
Ja w ciąży z synem aż 23 kg dla mnie to zdecydowanie za dużo i wiem że mogłam trochę tego uniknąć wiadomo coś tam przytyć musimy ale jednak Zdaję sobie sprawę z tego że troszkę sobie w tamtej ciąży folgowałam ciąża to było dla mnie takie usprawiedliwienie na różnego rodzaju zachcianki słodycze i tym podobne teraz w tej ciąży Obiecałam sobie że nie doprowadzę się do aż takiego stanu wiadomo ile tam organizm sam od siebie będzie musiał przytyć No to musi ale staram się jeść dla dwojga a nie za dwoje natomiast do ostatniej wizyty było to 5 kg na plusie a jestem w piątym miesiącu Ale w tamtym tygodniu spędziłam kilka dni w szpitalu tam było dosłownie tylko i wyłącznie leżenie nic poza tym i tak naprawdę posiłki pod nos gdzieś tam w międzyczasie właśnie podjadanie już z takich nudów dla zabicia czasu i Teraz aktualnie mam zalecone bardzo dużo odpoczywać po legiwać zakaz jakiegoś aktywnego trybu życia więc właśnie Podejrzewam że takie zalecenia będą mnie troszeczkę gubić w tym wszystkim ale już w tym momencie jest dla mnie najważniejsze to aby faktycznie dotrzymać do końca tej ciąży albo przynajmniej do takiego bezpiecznego okresu gdzie dziesiątko będzie mogło urodzić się całe i zdrowe Już trochę odpuszczam temat tej wagi Niech się dzieje co chce wiadomo Muszę mieć to pod kontrolą ale wychodzę z założenia że zepnę się po wszystkim Natomiast teraz skupiam się na zdrowiu i rozwoju maluszka w moim brzuszku
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.