Wakacje nad Morzem

We Władysławowie mogę polecić ośrodek wypoczynkowy Sargus. Byliśmy tam z synem. Jest basem dla dorosłych jak i dzieci. Pokój zabaw i robią pyszne śniadania:D w tym roku jedziemy do Chłapowa z placem zabaw i pokojem ale ocenimy w trakcie pobytu ;)

Proszę polećcie jakieś sprawdzone miejsce na pobyt nad morzem. dla mnie czyli 2 osoby dorosłe i dwójka dzieci (3latka i 1 rok) chcemy gdzieś wyjechać w sierpniu i chyba najwyższa pora coś zarezerwować, ale chce aby były też jakieś atrakcje dla dzieciaków. Najlepiej jakby było niedaleko do Gdyni, Hel ., Gdańsk Władysławowo.

Chodzi mi o konkretny, pensjonat, domek itp.

Soleo -Rewal :) Animacje , podgrzewany basen , boisko , sale zabaw, małpi gaj, place zabaw :) Możliwość zamówienia śniadania do pokoju :) Dzieci mają raj nawet w przypadku niepogody ;)

Patrycja patrząc na stronie to miejsce marzenie, tylko ciężko mi jakiś wolny termin znaleźć, patrząc to dopiero wrzesień, a jednak we wrześniu już nie dam rady bo już wracam na etat do pracy. Sierpień wybieram zaległy urlop więc chciałam to wykorzystać póki mogę 

a może macie jakieś inne fajne miejsca nie koniecznie morze ? jakieś jezioro ?

My byliśmy tam już 3 razy bo byliśmy zadowoleni :) Fakt ,że czasem ciężko tak w sezonie coś znaleźć z dnia na dzień :) Przyznam ,że zawsze rezerwowaliśmy dużo wcześniej :) 

My nad jezioro nie jeździmy, bo uwielbiamy morze ,więc tu nie pomogę :) 

Mama Wojtusia ja w tym roku byłam w Holiday golden resort w Łazach i powiem Ci , ze jeżeli chodzi o dzieci to dla mnie petarda. Place zabaw, kilka basenów, cały plac dmuchancow, małpi gaj, morze z 200m od hotelu. Także mój synek wybawil się na całego. Dodatkowo cały tydzień harmonogram animacji. Także dla mnie naprawdę super i polecam ;)

A która cześć Polski jeszcze wchodzi w grę? 

No my to mieszkamy godzinkę od morza i nie koniecznie gdzieś wynajmujemy domek czy pensjonat bo wolimy wtedy wrócić do domu. Wydaje mi się że teraz coraz więcej pensjonatów czy hoteli stawia na udogodnienia dla dzieci i relaks również dla nich 

Ooooo to pięknie ,że masz tak blisko do morza :) Ja mam ponad 600 km i marzyło mi się mieszkać nad morzem :) Był czas ,że z mężem szukaliśmy tam domów :) 

Jakieś inne strony Polski też Cię interesują na wyjazd :)?

Mama Wojtusia jeśli chodzi o jezioro to mogę polecić jezioro Białe, ono jest na Lubelszczyźnie więc nie wiem z której części Polski jesteś. Ale nad tym jeziorkiem jest super 

Ja nie mam takiej miejscówki, ale chętnie poczytam wasze propozycje:D

Jadąc w sierpniu nie szukałam już ośrodka czy hotelu z basenem bo jeżeli będzie ładna pogoda to będziemy zwiedzać lub siedzieć nad morzem. Kiedy pojechaliśmy z synem to prawie wcale nie korzystaliśmy z atrakcji ośrodka bo wyjeżdżaliśmy po śniadaniu i wracaliśmy kiedy syn szedł spać..  chyba jeden dzień wcześniej żeby posiedzieć w basenie i syn mógł pobawić się w pokoju zabaw.. chociaż wtedy nie interesowal się zabawkami :D tym razem zwracałam uwagę na pokój zabaw jak i plac zabaw ;) zależy co zamierzacie robić..  siedzieć w hotelu i korzystać z atrakcji czy zwiedzać okolice;)

O jeziorze białym też słyszałam dobre opinie :) Ciocia moja jeździła tam wielokrotnie bo jej się podobało :) Osobiście nie byłam ,bo mam tam daleko a ogólnie wolimy morze od jezior :) 

Na Kaszubach masz mnóstwo jezior i lasów i jest też co zwiedzać więc myślę że nudzić się nie będziecie tylko to taki gorący okres i będą takie już przebrane te miejsc.

Mieszkam blisko morza ale powiem ze zadko jeździmy wolimy jechać nad jakieś jeziorko mieć spokój a nie te zatłoczone plaże 

Ja chętnie odwiedziłabym jakieś piękne miejsce na mazurach albo w Bieszczadach. 

W Bieszczady uwielbiam jeździć  

Oj Bieszczady to super miejscówka! Tam to powietrze nawet jest inne. 

ja jestem z okolic Warszawy więc bliżej mi nad morze :) 

Mama Wojtusia to w sumie mas bliżej ;) ja ze slaska to mam góry blisko, z czego się bardzo cieszę , bo uwielbiam ;) a naD morze w tym roku tak mi się jazda ciągnęła :D myślałam, ze jajko zniosę ..