Wakacje z dzieckiem - Wasze plany

I jak , już po sesji ?

Przełożyłam na 10.08, bo przez te deszcze byłam przez tydzień chora, i jeszcze w niedzielę popołudniu to tak padało że nie wiem. Mam nadzieję że w sierpniu się pogoda poprawi

Grzyby będą lepiej rosły :upside_down_face::upside_down_face:

A to nie musi być trochę cieplej? Ja na grzyby chodzę tylko jak jestem w tym czasie w domu rodzinnym, bo nie mogę zapamiętać które można jeść

Aż tak zimno nie jest zdarza się że jest nawet za duszno

Dla tego my zbieramy tylko te najbardziej znane

Co do wyjazdu za granicę to naprawdę zależy od wieku dzieci, ich temperamentu i tego, jak znoszą podróże. Dla niektórych dzieci lot samolotem to przygoda życia, dla innych trochę stresu i zmęczenia, zwłaszcza jeśli to dłuższy lot lub zmiana strefy czasowej

Aż jestem ciekawa jaki sierpień będzie i czy się uda :crazy_face:

To prawda zimno nie jest, ciągle pada

Ja to bym w deszczu mogła robić, albo jakby zimniej było, ale jednak syna mi szkoda :pensive: Kupiłam wszystkim letnie bialo-bezowe ubrania, więc dobrze żeby to słońce trochę świeciło.

u nas pogoda chyba się stabilizuje , dziś już dosyć ciepło było

oby było lepiej człowiek czeka tak cały rok za tym latem a tu jeszcze taka jesień tego lata

To oby taka pogoda została jak teraz, ciepło ale nie duszno

U nas właśnie się wydaje bardziej duszno niż ciepło… :frowning:

To u nas ciepło, tak akurat okno otwarte i czuć fajne powietrze

Ja okno mam otwarte od kilku tygodni i ciągle w pokoju jest mi duszno :rofl:
Akurat mam moskitiery w oknach, więc czy noc czy dzień, nie zamykamy okna

My też mamy okna otwarte codziennie, ale dziś powietrze jest naprawdę super, aż przyjemnie się oddycha :stuck_out_tongue:

U nas niestety lekko duchota :smiling_face_with_tear:

tak , i wkodncu trochę słońca się pojawiło :wink:

oj tak u nas to okno by mogło być otwarte na okrągło , nie lubię jak jest duszno w domu ,