Z tego co pamiętam to pisalas nam tutaj , że masz dziecko - ale w sumie różnie pisałaś - raz że corke 2 letnią potem że syna 4 letniego więc juz sama nie wiem o co chodzi
nie testowałaś juz niektórych rzeczy
?
@Magdallenka0897 no ja też kiedyś pytałam o imię córy ale nie dostałam odpowiedzi więc nienwiem w sumie czy to jest pierwsza czy druga córka
Staramy się za każdym razem ! ![]()
Bardzo czesto przed zakupem produktu , najpierw sprawdzam opinie i porownuje opcje . To bardzo wazne i ciesze sie , ze sa osobne watki ktore sa do tego przeznaczone i , ze mozna latwo je odszukac wlasnie w emailu ![]()
@MamaSloneczka @Mamuska357
Szczerze, nawet nie chce mi się aż odpisywać na takie wiadomości, ale chyba muszę. Ja akurat wiem ile moje dziecko ma lat i jakiej jest płci, więc pisanie takich rzeczy i oskarżanie mnie jest raczej nie na miejscu. A co do pytań, nie siedzę cały dzień na forum, nie widzę wszystkiego co kto pisze, często po wejściu jest po kilkadziesiąt nowych tematów i komentarzy, więc nie mam czasu wszystkiego czytać ani każdemu odpisywać. To, że komuś nie odpisałam, nie znaczy od razu, że można sobie coś dopowiadać. Jeśli chodzi o testowanie, to doskonale wiem co testowałam, a czego nie i gdzie napisałam opinię, więc proszę zajmij się swoimi opiniami zamiast rozliczać moje.
Kompletnie nie rozumiem ataku na mnie!
Nikt nie siedzi na forum cały czas. Jednak pytania czy komentarze zaadresowane do danej osoby pojawiają w powiadomieniach ![]()
Nie chcesz odpowiadać ok, wystarczy napisać. Nie sądziłam ze odpowiedź na pytanie ile ma się dzieci, w jakim wieku i ewentualnie jak mają na imię to jest jakaś pilnie strzeżona tajemnica. Bo sama wielokrotnie pytasz i są Ci udzielane odpowiedzi.
Oj chyba za bardzo to odebrałaś do siebie przeciez nikt nic złego nie napisal. Mnie też się wydaje że pisałaś że masz jeszcze jedno dwu letnie dziecko. Ale w sumie nie wiem czy córkę czy syna a przecież to chyba nie tajemnica ile kto ma dzieci
Może jak ktoś wchodzi częściej, to jest w stanie wszystko na bieżąco śledzić. Ja wchodząc widzę dużo nowych wątków i odpowiedzi, więc nie jestem w stanie odnosić się do wszystkiego. Na tym kończę temat, bo nie po to jest forum , żeby się kłócić i nie każdy ma ochotę to czytać . Mam ważniejsze i gorsze problemy.
@Magdallenka0897
No przepraszam ale to Ty rozpoczęłaś atak zupełnie nieuzasadniony na mnie i na @MamaSloneczka
Każdy ma swoje problemy, ale to nie daje przyzwolenia do takich ataków
Mam córeczkę 🩷 a teraz będzie druga 🩷 ja nigdy niczego nie ukrywam i nie mam zamiaru się teraz z czegoś tłumaczyć czy kłócić serio, koniec tematu. Ostatnio jest mnie tu bardzo mało. @Mamuska357 ten atak nie chodził mi o twoją osobę, nie widziałam że pisałaś bo jest mnie tutaj mniej ostatnio .
@Magdallenka0897 ja chciałam dopytać bo w sumie to już zgłupiałam i stąd zapytanie moje - nie denerwuj sie ![]()
Tez właśnie nieraz o coś Cię pytałam , oznaczyłam i zero odpowiedzi czy choćby w wątku baby shower przedwczoraj czy wczoraj , ale okej skoro to taka strzeżona tajemnica to ok. Ja sie staram każdej odpowiedzieć jak mnie ktoś oznaczy bo to widać w powiadomieniach i nie pomijam tego czy nie puszczam w niepamięć na zasadę aaaa może temat ucichnie ![]()
Też tu mamy piszą o swoich pociechach a zauważyłam, że Ty prawie wcale nie piszesz więc wiesz
ale to juz Twoja decyzja i nie masz co się denerwować naprawdę
pytam o cos co mnie ciekawi i czego nie jestem pewna ![]()
Ja staram się regularnie pisać opinie z testowanego produktu. Czasami napiszę później czasami odrazu ale statam się te opinie umieszczać .
Ja też wyrażałam swoje opinie w różnych wątkach, ale oczywiście nie tych co potrzeba ![]()
ale już przejrzałam maila, nadrobiłam wszystko i uzupełniłam zaległości 🩵
Oooo oo to to też tak robiłam ![]()
![]()
![]()
Dawno mnie tu nie było
aż zajrzę na e-mail czy nic nie pominęłam ![]()
Super że przypominacie
ja lubię na bieżącą, tuż po przetestowaniu napisać opinie bo w natłoku obowiązków boję się, ze później zapomnę ![]()