WAŻNE! Opinie testerek Canpol babies

Z tego co pamiętam to pisalas nam tutaj , że masz dziecko - ale w sumie różnie pisałaś - raz że corke 2 letnią potem że syna 4 letniego więc juz sama nie wiem o co chodzi :wink: nie testowałaś juz niektórych rzeczy :wink: ?

1 polubienie

@Magdallenka0897 no ja też kiedyś pytałam o imię córy ale nie dostałam odpowiedzi więc nienwiem w sumie czy to jest pierwsza czy druga córka

1 polubienie

Staramy się za każdym razem ! :slight_smile:

Bardzo czesto przed zakupem produktu , najpierw sprawdzam opinie i porownuje opcje . To bardzo wazne i ciesze sie , ze sa osobne watki ktore sa do tego przeznaczone i , ze mozna latwo je odszukac wlasnie w emailu :heart:

@MamaSloneczka @Mamuska357
Szczerze, nawet nie chce mi się aż odpisywać na takie wiadomości, ale chyba muszę. Ja akurat wiem ile moje dziecko ma lat i jakiej jest płci, więc pisanie takich rzeczy i oskarżanie mnie jest raczej nie na miejscu. A co do pytań, nie siedzę cały dzień na forum, nie widzę wszystkiego co kto pisze, często po wejściu jest po kilkadziesiąt nowych tematów i komentarzy, więc nie mam czasu wszystkiego czytać ani każdemu odpisywać. To, że komuś nie odpisałam, nie znaczy od razu, że można sobie coś dopowiadać. Jeśli chodzi o testowanie, to doskonale wiem co testowałam, a czego nie i gdzie napisałam opinię, więc proszę zajmij się swoimi opiniami zamiast rozliczać moje.

@Magdallenka0897

Kompletnie nie rozumiem ataku na mnie!

Nikt nie siedzi na forum cały czas. Jednak pytania czy komentarze zaadresowane do danej osoby pojawiają w powiadomieniach :upside_down_face:

Nie chcesz odpowiadać ok, wystarczy napisać. Nie sądziłam ze odpowiedź na pytanie ile ma się dzieci, w jakim wieku i ewentualnie jak mają na imię to jest jakaś pilnie strzeżona tajemnica. Bo sama wielokrotnie pytasz i są Ci udzielane odpowiedzi.

3 polubienia

Oj chyba za bardzo to odebrałaś do siebie przeciez nikt nic złego nie napisal. Mnie też się wydaje że pisałaś że masz jeszcze jedno dwu letnie dziecko. Ale w sumie nie wiem czy córkę czy syna a przecież to chyba nie tajemnica ile kto ma dzieci

Może jak ktoś wchodzi częściej, to jest w stanie wszystko na bieżąco śledzić. Ja wchodząc widzę dużo nowych wątków i odpowiedzi, więc nie jestem w stanie odnosić się do wszystkiego. Na tym kończę temat, bo nie po to jest forum , żeby się kłócić i nie każdy ma ochotę to czytać . Mam ważniejsze i gorsze problemy.

@Magdallenka0897
No przepraszam ale to Ty rozpoczęłaś atak zupełnie nieuzasadniony na mnie i na @MamaSloneczka

Każdy ma swoje problemy, ale to nie daje przyzwolenia do takich ataków

1 polubienie

Mam córeczkę 🩷 a teraz będzie druga 🩷 ja nigdy niczego nie ukrywam i nie mam zamiaru się teraz z czegoś tłumaczyć czy kłócić serio, koniec tematu. Ostatnio jest mnie tu bardzo mało. @Mamuska357 ten atak nie chodził mi o twoją osobę, nie widziałam że pisałaś bo jest mnie tutaj mniej ostatnio .

1 polubienie

@Magdallenka0897 ja chciałam dopytać bo w sumie to już zgłupiałam i stąd zapytanie moje - nie denerwuj sie :blush:
Tez właśnie nieraz o coś Cię pytałam , oznaczyłam i zero odpowiedzi czy choćby w wątku baby shower przedwczoraj czy wczoraj , ale okej skoro to taka strzeżona tajemnica to ok. Ja sie staram każdej odpowiedzieć jak mnie ktoś oznaczy bo to widać w powiadomieniach i nie pomijam tego czy nie puszczam w niepamięć na zasadę aaaa może temat ucichnie :slight_smile:
Też tu mamy piszą o swoich pociechach a zauważyłam, że Ty prawie wcale nie piszesz więc wiesz :slight_smile: ale to juz Twoja decyzja i nie masz co się denerwować naprawdę :wink: pytam o cos co mnie ciekawi i czego nie jestem pewna :slight_smile:

3 polubienia

Ja staram się regularnie pisać opinie z testowanego produktu. Czasami napiszę później czasami odrazu ale statam się te opinie umieszczać .

Ja też wyrażałam swoje opinie w różnych wątkach, ale oczywiście nie tych co potrzeba :face_with_peeking_eye::sweat_smile: ale już przejrzałam maila, nadrobiłam wszystko i uzupełniłam zaległości 🩵

2 polubienia

Oooo oo to to też tak robiłam :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Dawno mnie tu nie było :face_with_peeking_eye:aż zajrzę na e-mail czy nic nie pominęłam :grin:

Super że przypominacie :heart: ja lubię na bieżącą, tuż po przetestowaniu napisać opinie bo w natłoku obowiązków boję się, ze później zapomnę :face_with_hand_over_mouth: