Oo szok
to maleństwo
ja nie wiem czy to moja tak szybko tylko rośnie ![]()
Ja urodziłam 3690gi 59 cm to rozmiar 56 był z nami 2 miesiace a niektóre nawet 3.
Co Ty mówisz
u mnie 56 i nawet część 62 poszły w świat po 1.5 miesiąca. Córka teraz ma 62 a syn 68 , za tydzień skończą 3 miesiące. A urodzili się mniejsi
nie nadążam z przebieraniem w tych ciuchach ![]()
My jeszcze niektóre rosnące body mamy 56 i są dobre. Ale to glownie lindex i next. Pepci sinsay nie kupowałam nic a ich chyba rozmiarówka wypada najmniejsza.
Ze 2 tygodnie temu kupilsm 68 i juz sa akurat xd ale facet niech będzie wysoki ![]()
To ja największe ciuchy mam z hm i nawet z tych wyrośli. W zasadzie to córka ma tylko z hm dobre 62, a Pepco już 68. Na chrzciny na święta zamówiłam synkowi 74
zobaczę czy nie będzie pływał w tym.
@ironiczniepateyczna oj u mnie geny to są aspirujące na 2 metry… oby tylko córki nie przerosly mnie ![]()
To będą siatkarki albo koszykarki xd
A co do stroju na chrzest, to zamawiałas taki typowy na tę okazję czy coś z sieciowki? ![]()
Bo ja tak zerkałam i orientowałam się jakie są ceny tych typowych na chrzest, to trochę się zdziwiłam, bo mega drogie ![]()
![]()
![]()
Zamówiłam na vinted z Reserved komplet 20zl
prawie taki sam jest na stronie teraz. A dla córki znalazłam sukienkę z Milulove za stówkę ale na stronie są za 300
dzieci na vinted ubieram a sobie wyrodna matka kupiłam garnitur w mohito…ale na wyprzedaży ![]()
No ale z drugiej strony Ty garnitur jeszcze gdzieś założysz, a dzieci z ubranek za chwilę wyrosną ;D my myśmy w końcu się wybrać do księdza i ustalić termin chrztu, ale ciągle nam nie po drodze
W maju mamy komunie u siostrzenicy to każdy outfit będzie miał drugie wyjście. Oprócz sukienki Misi, żeby nie wyglądała jak mini komunistka ![]()
Oki, to może właśnie przejrzę stronkę Reserved
Bo ja z tym vinted mam nie po drodze ![]()
![]()
Ja mam bardzo ambitne plany żeby wziąć się porządnie za porządki w mieszkaniu.
Ubrania posortować, przejrzeć. Tak samo pokój u syna. Zabawki przesortowac, może zrobić jakieś przemeblowanie żeby ładnie go wyglądało, ale muszę się chwilę jeszcze wstrzymać i dobrze to zaplanować bo mam 3msc synka na piersi więc łatwo nie będzie, ale napewno podejmiemy się tych porządków
My też właśnie musimy ustalić termin chrztu, ale maj ciężki pod względem dat, bo komunie.
Ja chrzcilam synka w maju i byl wlasnie problem z sala bo komunie ale udalo sie znalezc miejsce ![]()
My ze względu na ceny jakie wołają w restauracjach raczej zrobimy chrzciny w domu. Maj i czerwiec brzmi super bo może się uda że będzie super pogoda. Zapraszamy samych swoich więc w większości będzie samoobsługa ;D każdy wie jak obsłużyć u mnie ekspres do kawy (oprócz męża
)
No pewnie jesli masz warunki rob w domu
ja akurat u siebie bym nie pomiescila tyle osob ![]()
Miejsce jest gorzej z meblami, bo krzeseł mat tylko 8. Ale jak mamy wydać ponad 4 tys obiad w restauracji to już wolę kupić meble na taras (i tak mamy w planach kiedyś kupić :D) a jak będzie pogoda to chrzciny na zewnątrz zrobimy
No to pewnie ja kiedys robilam wigilie na ponad 10 osob i ostatni taz ![]()
![]()
ani przejść, ani wyjsc, ani zjesc ![]()
![]()
![]()
Podziwiam
Chrzciny to tylko obiadek, jakieś przekąski i ciasta, a wigilia na 10 osób to musiało być wyzwanie