Gdzie to ciepło na Wielkanoc co było kiedyś za naszych lat jak byliśmy dziećmi
Ja też walczyłam z mamą żeby nie przychodziła kiedy chce tylko wtedy kiedy mały nie śpi.
Teraz trochę się to zmieniło i zawsze pyta kiedy przyjechać ale i tak mi trudno powiedzieć bo ona ma czasem te drzemki przesunięte. Ja go kładę jak widzę że jest zmęczony a nie o danej godzinie
Jak już pseudo mądrości życiowe które się nie sprawdzają bo chyba matka zna swoje dziecko lepiej ale wiesz powtarzane było od lat więc teoretycznie powinno się sprawdzić ![]()
![]()
![]()
U mnie też będzie już spory, bo pół roku, a nawet ja źle się zachowa to to tylko dziecko ![]()
@AnetteSo moj mąż to potrafi w łazience siedzieć 20 minut, bo internety przegląda…
Kiedyś też inaczej się chowało dzieci. Nie było dostępu do różnych informacji …. Wtedy nie mówiono o wzmożonym napięciu, refluksie itd.
Dokładnie
mówili, że dziecko ktoś oczarował xd
Ślicznie imię, właśnie fajne są takie historie ![]()
Oj mój mąż to samo - internety, youtuby, tiktoki i muzyczka xd
20 to i tak krótko. Ale jest to super irytujące, że oni na wszystko znajdą Sobie czas a ty latasz jak pies z językiem na brodzie
Jak rodzina poznała mój harmonogram dnia to zawsze się pytają jak chcą przyjść czy przed czy po drzemce. Akurat przy 3 miesięcznych jeszcze tego nie praktykuje bo śpią w kółko przez cały dzień ale starsza śpi 13-15 to babcie przychodzą przed i często ją usypiają bo sobie małą tego życzy ![]()
A z teorią połóż później będzie dłużej spać to moj najmłodszy wczoraj robił taki cyrk popołudniu że się poddałam i o 18 byli w łóżkach. Owszem w nocy się budzili częściej na jedzenie ale i tak dopuszczalnie, w rano spał do 7.30.
Mój coś ma ostatnio ze ciężko go na drugą drzemkę uśpić. Nie wiem czy mu się nie zmienia coś. Jest marudny ale spać nie chce iść
No z bliźniakami to już wgl hardcore
fajnie, że zaakceptowali ![]()