Wiosenne spacery z dzieckiem

Gdzie to ciepło na Wielkanoc co było kiedyś za naszych lat jak byliśmy dziećmi

Ja też walczyłam z mamą żeby nie przychodziła kiedy chce tylko wtedy kiedy mały nie śpi.

Teraz trochę się to zmieniło i zawsze pyta kiedy przyjechać ale i tak mi trudno powiedzieć bo ona ma czasem te drzemki przesunięte. Ja go kładę jak widzę że jest zmęczony a nie o danej godzinie

1 polubienie

Jak już pseudo mądrości życiowe które się nie sprawdzają bo chyba matka zna swoje dziecko lepiej ale wiesz powtarzane było od lat więc teoretycznie powinno się sprawdzić :rofl::rofl::rofl:

U mnie też będzie już spory, bo pół roku, a nawet ja źle się zachowa to to tylko dziecko :stuck_out_tongue:
@AnetteSo moj mąż to potrafi w łazience siedzieć 20 minut, bo internety przegląda…

Kiedyś też inaczej się chowało dzieci. Nie było dostępu do różnych informacji …. Wtedy nie mówiono o wzmożonym napięciu, refluksie itd.

1 polubienie

Dokładnie :slight_smile: mówili, że dziecko ktoś oczarował xd

1 polubienie

Ślicznie imię, właśnie fajne są takie historie :heart:

1 polubienie

Oj mój mąż to samo - internety, youtuby, tiktoki i muzyczka xd

1 polubienie

20 to i tak krótko. Ale jest to super irytujące, że oni na wszystko znajdą Sobie czas a ty latasz jak pies z językiem na brodzie

2 polubienia

Jak rodzina poznała mój harmonogram dnia to zawsze się pytają jak chcą przyjść czy przed czy po drzemce. Akurat przy 3 miesięcznych jeszcze tego nie praktykuje bo śpią w kółko przez cały dzień ale starsza śpi 13-15 to babcie przychodzą przed i często ją usypiają bo sobie małą tego życzy :grinning:
A z teorią połóż później będzie dłużej spać to moj najmłodszy wczoraj robił taki cyrk popołudniu że się poddałam i o 18 byli w łóżkach. Owszem w nocy się budzili częściej na jedzenie ale i tak dopuszczalnie, w rano spał do 7.30.

2 polubienia

Mój coś ma ostatnio ze ciężko go na drugą drzemkę uśpić. Nie wiem czy mu się nie zmienia coś. Jest marudny ale spać nie chce iść

1 polubienie

No z bliźniakami to już wgl hardcore :slight_smile: fajnie, że zaakceptowali :slight_smile: