Wirus żołądkowy

o a u nas pierwszy raz ma tak długo katar 

Miskapyska jej to zazdroszczę,że zawsze jest u Was któcej bo u nas to norma. 

Nie wiem co to znów za dziadostwo ale gdzie nie słyszę wszyscy chorzy po prostu na coś ja się cieszę że dość to jakoś przeszliśmy bardzo się bałam właśnie o mała ze względu na brak szczepienia ale była bardzo dzielna super przyjmowała leki i generalnie super sobie mimo wszystko poradziła ale tak mi jej szkoda było że aż się popłakałam jak ja zobaczyłam taka biedna 

U nas tez to było 

corka starsza jednej nocy wymiotowała i od tego czasu bardzo mało je 

wgl nie chce 

a zawsze bardzo dużo jadła 

Nas narazie wszystko mija i mam nadzieję że tak będzie jak najdłużej. Ale u mnie w rodzinie (mamy sporo małych dzieci) co chwilę któreś chore. I właśnie też wszyscy mówią że te wirusy jakieś zmutowane bo się dzieci nie potrafią wyleczyć, męczy je ta choroba długo albo trafiają do szpitala. 

Zazdro , że wszystko mija bokiem i oby tak zostało . Nas znowu coś dopadło ale bardzo łagodnie tym razem 

nas na szczęście omija 

Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia. to dużo pomaga :)

u nas już duuuuzo lepiej, ale nigdy nie trzymało nas tak długo. Najgorsza była kilkudniowa gorączka i totalne osłabienie dziecka, apatia i niechęć do picia 

My przechorowalismy tyle dobrze że dość nie najgorzej i obeszło się bez hospitalizacji dużo zdrówka dla was oby było tylko lepiej każdego dnia

jak się leczyliście w domu ?

Dzwoniła na teleporade i dostaliśmy e receptę coś do picia 

są jeszcze teleporady  ?

trzeba dużo się nawadniać i próbować coś jeść 

herbaty ziołowe typu mięta, rumianek bardzo też pomagają