Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

Jako, że w najbliższym czasie sporo z Nas ma zostać Mamami to zakladam ten wątek, aby można się było podzielić tutaj radosną nowiną pojawienia się Maluszka na Świecie :heart:.

Wiele wątków codziennie ma X postów i taka informacja może Nam zaginąć.
Także jeśli Któraś z Was zostala Mamą niedawno - też napiszcie bo może jeszcze nie wszystkie forumowiczki wiedzą :slightly_smiling_face:

12 polubień

To my się witamy jako pierwsze z roku 2025 🩷

13 polubień

Ooo jaaa , chętnie przytulę do telefonu Wasze dzieciaczki, tak tak wiem maluszki są Wasze i nie dacie obcym dotykać :stuck_out_tongue_winking_eye: ale do telefonu już mnie nie odpechniecie :sweat_smile::sweat_smile: :hugs::hugs::hugs:

2 polubienia

My już jesteśmy razem od 1 maja :heart:ale chętnie powitamy nowonarodzone maluszki :heart_eyes:

2 polubienia

My 3 miesiące :blush:

10 polubień

:pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face:
Już nie moge doczekać się na mojego styczniowego bobasa :heart:

2 polubienia

Antoni, 2.10.2025 :white_heart:

12 polubień

To już blisko w sumie teraz to już w każdej chwili może się dzidzia chcieć pojawić na świecie :smile: a dokładnie na kiedy masz termin?

1 polubienie

Ooo to blisko nas :smiling_face_with_three_hearts: mój synek urodził się 02.05. :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Nadia Ewa 01.05.2025

8 polubień

Ale słodkie te wasze maluchy

2 polubienia

Ale słodki bobek :face_holding_back_tears: Nadie to spoko dziewczyny (moja siostra tak się nazywa) 🫶🏼 chociaż ona ma już 15 lat, ale te 15 lat temu to imię to dopiero stawało się popularne i w sumie wszyscy byli zaskoczeni, że padło akurat na Nadie :grinning:

2 polubienia

Ja tez postawilam na imie “niepopularne” :see_no_evil: ale o dziwo nikt mi nie powiedzial ,ze komus nie odpowiada (oprocz ksiedza w kosciele , ktory zapytal czy nie moglismy dac jakiegos normalnego albo chociaz jakies drugie :rofl:)
Jedynie mamy drobne problemy z rejestracja w przychodni bo zawsze musze literowac ale nie zaluje :heart: w razie co na kolejne bobo tez mam juz pomysl zeby pasowalo do “zagramanicznej” siostry :rofl:
Nadia tez bardzo mi sie podoba :smiling_face_with_three_hearts: slodki cukiereczek

3 polubienia

My już prawie 2 miesiące :slight_smile:

4 polubienia

Jest i Gucio :honeybee::honeybee::honeybee::honeybee:

wiecej opowiem jak dojde do siebie :heart: dziekujemy wszystkim forumowym ciociom za wsparcie

12 polubień

Hejjo maluszku , przybieraj na wadze , dawaj mamie spać oraz przytulasy dla Was :white_heart::white_heart::white_heart::blush::blush:

2 polubienia

@Hedwiga gratulacje! :heart: Dużo zdrówka dla Was :heart:

1 polubienie

Awww! Słodziulek! Dużo zdrówka dla was :heart_eyes: cieszcie się soba

2 polubienia

Gratulacje :heart: Zdrówka dla ciebie i maleństwa :revolving_hearts:

2 polubienia

Gratulacje , zdrowia dla was :face_holding_back_tears::heartbeat:

2 polubienia