Wkładka do spacerówki

A któraś z was miała wkładkę do spacerówki z firmy colorstories i może się podzielić opinią?

1 polubienie

Tak ja mama grafitowy a wkładkę ciemną w takie jakieś myszy kosmiczne :rofl::rofl:

1 polubienie

Ja mam jeszcze córkę w gondoli, ale w foteliku mam wkładkę z simple wool inne nie zdały rezultatu i mała i tak miała mokre plecki po dłuższym pobycie w foteliku. Z czystego serca mogę polecić Simple wool, ale wiem że nie każdemu dziecku pasuje ta wkładka

1 polubienie

My to lato i tak w gondoli jeszcze jeździmy, a wkładkę pewnie powinnam wykorzystać po starszym dziecku, ale korci żeby kupić nową - jest tyle pięknych wzorów! Nie wiem jak się sprawują wkładki Colorstories, ale wyglądają uroczo :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Właśnie nie mam tej Colorstries ale widzę że jest bardzo polecana no i te wzory cudowne

1 polubienie

Ja poprostu na to nie wpadłam , tym razem to na pewno się w taką zaopatrzę

1 polubienie

Bynajmniej się tak nie brudzi :wink:

1 polubienie

a jaki najlepszy materiał w takich wkładkach ?

Ja chcę zmienić na oddychający. Dużo osób poleca merino, len, ale myślę, że bawełna też będzie w porządku. U mnie do wózka była dołączona taka śliska poliestrowa. Niby łatwa w czyszczeniu, ale niestety dziecko się na niej poci

Super, że u Was się sprawdza! Też słyszałam dobre opinie o Simple wool. Każde dziecko inne, ale warto spróbować komfort malucha to podstawa, zwłaszcza w upały.

A wkladka ze sleepee?

100% bawełna też świetnie się sprawdzi

1 polubienie

Pewnie najlepsza byłaby merino, bo dobrze odprowadza wilgoć, ale ja miałam bawełnianą i też dawała radę.

Haha dokładnie , a one ułatwiają życie :wink: wózki są czystsze no i pod koniec użytkowania lepiej się prezentują :wink:

1 polubienie

Ja chcę mieć Czarna wózek na pewno fajnie będzie go ożywić taką wkładką

To zdecydowanie będzie super opcja :slight_smile:

Ja lubię merino, ale trochę mnie przeraża obsługa, typu że najlepiej wietrzyć a nie prać, szczotkować, ja najchętniej wszystko bym prała, bo wydaje mi się że wtedy jest czystsze

1 polubienie

No a te wkładki można sobie wymieniać a do czarnych wózków to wszytkie kolory pasują

1 polubienie

Ja tak samo, co się da to do pralki. Ogólnie wybierając tego typu rzeczy lub tekstylia do domu zwracam uwagę na to żeby można było prać w pralce i najlepiej jeszcze suszyć w suszarce bębnowej

1 polubienie

Ja też co się da upycham do pralki, swoją wełnianą kamizelkę też wrzuciłam, nic jej nie było :sweat_smile: