Własnoręcznie zrobiony prezent dla dzidziusia

Witam drogie mamusie te przyszłe jak i obecne

Dzieńdobry.

Cześć

Ja również się witam

Cześć

Co z tematem? Jaki ten prezent?

Cześć nie wiem czy na tym ma polegać temat ale ja np dla swojego synka będąc jeszcze w ciazy na szydełku zrobiłam malenka czapeczke ktora nosil w swoich pierwszych dniach zycia teraz jest schowana na pamiątkę 

Cześć 

Pina fajny pomysł. Ja dla swoich dzieci robię pamiętnik ciąży,który im kiedyś wręczę 

Ja nie mam talentu do takich robionych rzeczy. Oczywiście prowadzę taki album maluszka w którym zapisuje i wklejam zdjecia z ważnych wydarzeń maleństwa. Myślę że to fajna pamiątka. I wogole staram sie duzo  zdjęć wywoływać. Jednak taka pamiątka w ręku jest czymś cennym 

Teraz pluszaki na szydelku w modzie ale nie każdy ma talent ☺

Nati no i to jest mega parcochłonne 

Ja dla swojego dzidziusia robię własnoręcznie tworzony pamiętnik ciążowy.  Wszystko sama, fakt można było kupić,  ale stwierdziłam,  że tak będzie wyjątkowy zwłaszcza gdy dzidzius już podrośnie i będzie go oglądał. Opisuje w nim wydarzenia,  zdania najbliższych,  które są mi cenne oraz wklejam zdjęcia. I rysuje maluje.  Właściwie to mnie bardzo cieszy taka pamiątka dla mojego maluszka .

DzastaJusta super ☺ ja mu cos uszyje jak będzie na świecie razem z nami ☺

Ja dostałam na urodziny od przyjaciółki szkicownik i zamierzam z niego zrobić taki album/pamiętnik🙂

Justa Ja też taki pamiętnik robię jeden już mam. Też zapisuje tam ważne daty mojej ciąży i mam tam list ode mnie dla dziecka . Mam nadzieję,że kiedyś z sentymentem go przeczytają

Dzasta super taki własnoręczny pamiętnik. Tez widziałam właśnie ze takie pluszaki na szydełku teraz modne 

Ja kiedyś na prezent przyjaciółce robiłam pamiętnik ale kupiłam taki że miał w środku czarne kartki (mogłam też białe) i okładka była drewniana bez niczego. Także mogłam pomalować drewno i ozdobić a do środka wkleić zdjęcia też w jakiej formie chciałam i pisałam białym pisakiem. Może nie każdemu taka forma pasuje ale mega fajnie mi się też robiło takie coś �

Fajne takie pamiątki moja mama robi decupahe na drewnie butelkach i jajka ☺

Decoupage też mega sprawa bo pięknie wygląda 😛