W ciązy pierwszy raz miałam piekne, mocne włosy- po ciązy zaczęły mi wypadać. Też stosowałam farbe bez amoniaku, ale farbowałam, by czuć sie atrakcyjnie i dobrze.
u mnie włosy i paznokcie były bardzo mocne w ciąży. Potem wszystko sie zmieniło hhe
jeśli chodzi o płeć to o tym słyszałam. jest przez to że córeczka zabiera mamie urodę i w kilku przypadkach to się sprawdzilo ale oczywiście to tylko przesąd
ja mam ekstra wielkie rzęsy
u mnie było wszystko w normie
W ciazy mialam cudowne, wlosy skore i paznokcie a po ciazy do ladu nie moglam dojsc. Przesuszone wlosy i lamliwe paznokcie.
i przed i w trakcie ciąży miałam gęste zdrowe włosy, po porodzie trochę mi wypadały a potem wszystko się ustabilizowało
oj miałam bardzo lśniące włosy w ciąży
Włosy i paznokcie w ciąży były w bardzo dobrej kondycji.
ja w ciąży nie miałam problemu, ze skórą ani z włosami, za to teraz zaczęły mi włosy wypadać garściami
Ja nawet nie zwracałam uwagi na swoje włosy w ciąży, mogłabym rzecz że były idealne, po ciąży zaczęły wypadać mi w 3ms…i straciły swój blask i stały się bardzo słabe.
W ciąży zarówno włosy jak i paznokcie stają się bardzo ładne.
o tak włosy mialam ekstra i paznokcje a teraz mam siano na glowie i strasznie wypadaja
moje włosy w ciąży były super. teraz strasznie wypadają ; (
mi tez wypadaja a mam takie rzadkie…
Większości kobietom po porodzie wypadają . Niestety taka jest kolej rzeczy. Jednym jednak wypadają krótko zaś innym nawet z 3 lata.
w ciąży miałam super włosy, gorzej po
dopiero teraz moje włosy wracają do normy
moje własy pomału wracaja do normy
teraz włosy myję co trzy dni