ja kupiłam spacerówkę Lionello Annet tour i jestem zadowolona.a fotelik tez mam z Lionello Oliver.
my mielismy deltim wozek pro amelis 2w1 do samochodu maxi cosi, spacerowka quinny zapp xtra 2 pozniej jeszcze kupilam greentoma a fotelik dla starszaka ale dalej maxi cosi ale obracany o 360
Mój kupiliśmy wózek 3w1 i ogólnie nie uważam, aby był na dobry pomysł. 2w1 byłby zdecydowanie ❤ Te sportowe 3w1 są ciężkie (przeważnie) i niezbyt funkcjonalne. Ja jestem bardzo zadowolona ze spacerówki Kinderkraft Allroad (ma przekładaną rączkę) cena super i 10 lat gwarancji :)
Oj tak, te 3w1 zazwyczaj są ciężkie. Jednak kuszą takie firmy jak Adamex, czy Bebetto kompletem akcesoriów do tego. Bo opłaca się. A są osoby co lubią takie duże wózki i duże gondole.
Łupina, też niby pasuje do każdego, ale ja mierzyłam do swojego auta cybex i maxi cosi i cybex miał lepsze minimalnie nachylenie w moim aucie, więc też warto dla pewności zobaczyć.
Warto się zastanowić nad takim zeby miał fajną spacerówke bo ona posluzy najdluzej
Ja kupiłam Roan Emma i jestem mega zadowolona. Nie zamieniłabym go na żaden inny. Wkrótce posłuży drugiemu dziecku :D Polecam każdemu, tyle, że jest duży i ciężki ale u mnie to akurat nie był problem. Jeździ się n idealnie, synek uwielbiał w nim jeździć. Nawet w terenie bez problemu dawał radę lasy i inne wyboiste tereny.
My mamy bebetto luca 3w1, do tego spacerówke parasolkę, taką dosłownie do bagażnika, co by na zakupy itd. szybko się rozłożyła i była lekka i w sumie nam się to wszystko sprawdziło
Zdecydowałam się i kupiliśmy fotelik Maxi-cosi Cabriofix z bazą FamilyFix . Jest lekki i wygląda na wygodny, a jak będzie to zobaczymy podczas użytkowania. Z wózkiem jeszcze czekam ale na 80% kupię Cybex Balios S Lux. Denerwujące jest tylko to że mało do tych wózków jest akcesoriów. Wszystko trzeba kupować oddzielnie, a to kolejne stówki...:(
darulka to może jakis podobny znajdziesz który bedzie miał w komlecie akcesoria
Darulka a jakich akcesori Ci brakuje w tym wózku ?
Darulka to prawda nie masz nawet folii przeciwdeszczowej ani moskitiery. Ale po negocjujcie ze sprzedawcą nam dorzucili gratis :)
A torbę do wózka i tak lepiej kupić jaka będziesz chciała bo często te dedykowane są nieciekawe.
u nas w greentomie tez wszystko oddzielnie folia podnozek cos typu ikea zrob sam jak Ci pasi takie czasy.
Aneczka torby do wozka, moskitiery i wlasnie foli przeciwdeszczowej.
DoNiWe napalilam sie na ten wozek i mam problem zeby inny mi się spodobał, no ja tak juz mam.
Chyba zrobię tak ze tez tam zadzwonię do sprzedawcy i powiem ze kupie jak dorzuci jakieś akcesoria.
Darulka rozumiem. No takie potrzebne elementy choć można się i bez nich obejść. Ja moskitiery nie miałam. A foli przeciwdeszczowej ani razu nie użyłam. Torbę miałam i używałam jej
Ja moskitiery też ani razu nie użyłam. Folie używałam tylko w gondoli, bo potem synek mocno się awanturował i nie chciał. Torbę owszem, używałam, do czasu aż nie dostałam do testów tej żółtej z Canpol. Zdecydowanie lepsza i wygodniejsza. Te z wózkiem owszem są idealnie dobrane kolorystycznie ale na tym przeważnie się ich zalety kończą. Są mniej pojemne, mają mniej kieszonek na różne drobiazgi, często zapinane tylko na rzep lub napy. Jak nie ma się innej to jest ok, ale jednak zdecydowanie wolę Canpol.
No to chyba nie tylko w baliosie tak jest teraz już w wszystkich wózkach trzeba wszystko oddzielnie dokupować... Ja do Mutsy też musialam osobno folie osobno moskitierę torbę itd
Moskitiery są zazwyczaj uniwersalne ale np folie już są dedykowane do konkretnego wozka ja płaciłam za swoją coś ok 120 zł
Ja z moskitiery korzystałam, bo nad jeziorem mamy działkę i tam mnóstwo owadów lata. Folii z kolei nie używałam, bo czekam przeważnie aż przestanie padać a jak nie to idziemy w chuscie z parasolami na chwilkę.
SA jeszcze wózki z akcesoriami, znajoma ma Muuvo i miała wszystko w komplecie w cenie wózka.
Figa jak się ma starsze dziecko w domu które chodzi np do przedszkola czy do szkoły to folia obowiązkowo bo niema zlituj pada czy nie pada trzeba iść odebrać �
mozna jeszcze jakies uzywane akcesoria poszukac taniej wyjdzie
ja jedynie foli przeciwdeszczowej nie mam teraz w wózku ale pewnie dokupie,na smyku jest dosc tego i na allegro pewnie tez