Wózek dla dziecka

Ja mam kombi ale myślę o czymś większym bo wózek i pies plus jakieś bagaże no łatwo nie jest 

PattMaz niektóre sedany mają większe bagażniki niż combi. Ale wiadomo że to wyjątki. Najgorzej jest kiedy bagażnik duży a wsad mały i ciężko coś wsadzic bo mocno się nie składa np wozek

u nas sedan odpada bo bagaznik miusi byc wysoko bo mamy duzego psa. ale fakt niektore sedany maja glebokie te bagazniki.

PattMaz nie dość że wózki to jeszcze pies w bagażniku? 

Aneczka mi się do Corsy wszystko mieści, nawet pralka się zmieściła jak się przeprowadzaliśmy :D

rena_cz moon resea spełnia te wymagania :) sklada sie caly jedna reka (oczywiscie jze spacerowka, gondole trzeba odczepic:) 

ja mam wielkiego kombiaka i z jednym dzieckiem wypachany po brzegi:) nie wiem jak to bedzie z 2 :)

My mmay combi z 3 dzieci juz jest ciasno!! Dodatkowo że mamy podwójny wózek i mimo dużego bagażnika wszystko wypchane pod dach. Obecnie jestesmy na etapie szukania auta 7- osobowego ale mąż ma wymogi i trochę nam z tym schodzi ja na ogół przemieszczam się na pieszo wiec mi się bardzo nie pali... 

My my S Maxx ale 5 osobowy. Bagażnik bardzo duży. Kupowaliśmy już z myślą o wózku, rowerku i jakiś torbach na wakacje ;)

u mnie w combiaku przy 1 juz ciasno :) nie wiem jak moi rodzice z 2 dzieci wszystko do malucha upuchali :)

Figa to mój mąż i lodówkę przywiózł do domu samochodem. 

Aneczka a jakim autem? 

aneczka tak dokladnie tak, 

ja tez nie ogarniam jak kiedys do malucha wszyscy sie miescili i sie zylo i dobrze bylo.

zauwazylam prawidlowosc ze im mniejsze dziecko tym wiecej rzeczy trzeba zabrac :)

Coś w tym jest, bo to pampersy, chusteczki, podkład, ubranko na zmianę, butelka, mleko, kremy i 1500 innych rzeczy. Przy starszym dziecku już jest mniej. Ale za to więcej się z dworu przynosi, a to patyk, a to kamyki.

Figa Volvo combi

Właśnie przygutowuje sie do zakupu wózka i samochodu tekze

Rodzina sie powiększa 

No to się nie dziwię ze weszła lodowka, moja Corsa 2xmniejsza ;) 

Figa tak ale lodówka też jest dwa razy większa niż pralka 

My też przymierzamy się do kupna wózka. A w jakim przedziale cenowym szukacie wózka np. 3w1, żeby był w miarę przyzwoity? 

Aby fotelik był przyzwoity najlepiej kupić wózek 2w1 a fotelik osobno. Mało które foteliki w wózkach 3w1 są dobrej, renomowanej firmy.