Wózek dla lalek

Dziewczyny, młoda poszła do żłobka i zachwyciła się wózkiem dla lalek. Mają tam dwa rodzaje drewniany ( mamy jeszcze pchacz i to nie jest to co jej się w 100% podoba) i taki zwykły.
I teraz pytanie do was, czy macie do polecenia jakieś konkretne wózki? Patrzyłam na necie i zachwycił mnie z little dutch bo jest składany a wiadomo w mieszkaniu to najlepsza opcja. Ale… Może macie coś innego co było hitem u was?

Ja mam synka to jak narazie wózkami się nie bawił ale moją chrześnica ma wózek dla lalek ale typ gondola…. A twoja córa to myśli o gondoli czy o spacerówce? Bo widziałam że są różne

Ja myślałam o spacerówce, tam takie są właśnie i to też jest łatwiejszy mam wrażenie wózek dla takiego maluszka

No tak i można złożyć bo ta gondola to dużo miejsca zajmuje jednak

1 polubienie

Ale chcesz taki jak gondola czy spacerówka.

Wiesz co action był fajny wózek typu spacerówka z kocim domkiem Gabby.

A taki jak gondola to little dutch.

Przynajmniej takie polecenia słyszałam, bo moja akurat nie była zainteresowana

Moja koleżanka ma ten little dutch, jej córka dostala go na roczek zimą i teraz często widzę że mała z nim zasuwa już na dworze

1 polubienie

U nas zwykła spacerówka dla lalek ale służyła do wożenia córki i jest w polowie przedatra :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

U nas najbardziej sie sprawdzila zwykla spacerowka ze smyka(super leciutka)- wlasciwie do dzis czasem w uzyciu. Jezdza w nim lalki, mlodsza kuzynka i probowal kot :joy:
Mloda miala taki drewniany z tender leaf ale szybko go sprzedalam.

Właśnie drewnianego nie chce, mamy pchacz i mala się denerwuje że nie skręca :laughing: chciałabym mała spacerówkę żeby się składała najlepiej. W necie wyskoczyła mi taką z Chicco jeszcze ale no właśnie nie wiem. Na tt konges slojd króluje ale ta cena do mnie nie przemawia :sweat_smile:

O taką masz w action. Akurat kupowane były do przedszkola

1 polubienie

Nie ma co się sugerować, na tik toku nikt zabawek z pepco nie będzie pokazywał bo za mało fancy :laughing:

Jeśli córce spodobał się wózek z żłobka może warto zapytać pań w żłobku co to za wózek z jakiej firmy i poszukać na internecie :blush:

Tzn spodobał jej się jako zabawka, właśnie w tym pchaczu co mamy w domu też ma miejsce na misia i tak wozi go przod tył :wink:

Ja mam chłopca ale kuzynki córka ma jeden jakiś drewniany typu gondola taki wypasiony i drugi spacerówkę z odpustu takie najgorsze chińskie dziadostwo i tylko nim się bawi :rofl::rofl: non stop wozi tam miśki i lalki

1 polubienie

Takie najlepsze wiadomo! :sweat_smile::rofl:
Właśnie nie chce też wydawać majątku bo wiadomo jak to wygląda z zabawkami teraz jest top a za chwilę może się jej znudzić :laughing:

Chętnie dołączę do tematu my wózka jeszcze nie mamy , ale na pewno nie długo będę się rozglądać :smiling_face:

Ja się zdziwiłam jak zobaczyłam spacerówkę u syna szwagierki bo też miał fazę na wożenie misiów :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

Aa w ten sposób. U nas podjedziemy do rodziców w następnym tygodniu ma tam wózki dla lalek to wstawie zdjęcie może cię zainspiruję :smiley:

1 polubienie

O super, dziękuję :blush:
@Mamuska357 no czasem tak jest że chłopcy lubią się bawić w takie by się wydawało bardziej dziewczyńskie zabawy. Ja mojej nie chce blokować w żadną stronę, autka też mamy już sterowane i takie do puszczania :laughing:

No też uważam że to nic złego…. W końcu tatusiowie też prowadzą wózki :face_with_peeking_eye: