Dokładnie nie wszystkich stać żeby kupić wozek nowy ze sklepu
My kupiliśmy uzywany w bardzo dobrym stanie i cen tez się trafila niezła
Aneczka w tym podwójnym co teraz kupiłam sprzedająca wymieniła wczesniej i mówiła, że w rowerowym bez problemu kupili. A na Allegro też spory wybór z tego co widzę także nie będzie problemu w razie czego :)
Paula czasem po 1 dziecku to faktycznie wózki są w idealnym stanie a tylko jakieś rysy mają. Ja nie wiem co się tak uparłam przy pierwszym dziecku na nowy. Przypuszczam, że gdybym miała teraz jeszcze raz kupic pojedynczy wózek kolejnemu dziecku to brałabym już używany.
Ewula no jak jest taka możliwość to fajnie bo niektóre mają takie koła że trzeba specjalnie takie same kupować że zamienniki nie pasują .
Ja przy pierwszym kupiłam joey i nie kupiłabym używanego wózka
No zdaza się to super ☺
Jak dla mnie z tego rankingu bugaboo donkey najlepszy prowadzi się jedną ręką ! Ma super amortyzacje jakość w parze z ceną warto go kupić. I sprzedać potem można jeszcze w niezłej cenie. Jak ktoś szuka takiego dobrego wózka to polecam
Godny uwagi jest Cavoe Avec. Jest w dobrej cenie i super jakości. Mimo tego, że jest to wózek bliźniaczy o rozsądnych wymiarach, posiada dwa siedziska spacerówki standardowych rozmiarów i można do nich dokupić pełnowymiarowe gondole. Polecam
Korzystamy obecnie z wózka spacerowego mclaren model techno XT i nie polecam go za tą cenę. Mały koszyk siedzisko nie jest zbyt wygodne i te rączki do prowadzenia wózka także
Ale super podsumowanie.
Dziewczyny a czy miała która z Was Cybex Gazelle S?
Czy myślicie że lepszy jest wózek gdzie siedzisko jest obok siebie czy jedno za drugim?
ja nie miałam, ale teraz jak podejrzałam, to wygląda na bardzo fajny i widać, że nie jest on jakiś “ciasny”, dzieciaki na pewno będą miały komfort.