Oj faktycznie ciężki;)
My kupiliśmy sama gondola a później kupimy sama spacerowke
My mamy cały zestaw i nie mamy problemu :)
Ja też wszystko w zestawie
a sprawdzaja sie wam dostawki do wozkow ?
Anoosk u mnie na rączce wisi torba bo nie chce mi się jej nosić więc ta dostawką nie sprawdziłaby się. Po za tym córka ma dużo energii lubi biegać
o to super , dziecko sie wybiega i spokoj w domu :P
Anoosk kupiłąm, ale jeszcze nie użyłam. Wątpię, że by chciała z niej skorzytać może na dłuższej trasie jak nogi zaczną boleć
Niektóre są takie śmieszne te dostawki
Anoosk ja wybiega się to lepiej śpi i wcześniej idzie spać
My w końcu kupiliśmy ten wózek podwójny :) Fajna okazja się trafiła bo za 400 zł, a w zestawie nam dała dziewczyna wszystko - 2 gondole, 2 spacerówki i jeszcze jakieś wkładki do spacerówek ale z tego raczej nie skorzystam. Opcje z przekładaniem i obracaniem siedzisk są super także myślę, że go jeszcze dojedziemy :D Synowi się podobało w wózku i nawet w tej spacerówce nie wygląda tak tragicznie, tzn nie jest wcale na niego mała. Na dalekie spacery i wyjazdy będzie jak znalazł :)
Ewula to super że udało się w takiej cenie kupić wózek. Niech dobrze służy ;)
To faktycznie okazja się trafiła
No to super ze znalazłaś coś co Wam się podoba i będzie służyło na najbliższy czas.
Powiem Wam że jak się tak przejrzy olx np. To można znalesc dużo wózków za mała cenę, niektórzy sprzedają spacerówki za pampersy i są w dobrym bądź bardzo dobrym stanie także czasem warto popatrzeć na takich stronach
Anulka tak ale czasami wózki są w nieciekawym stanie
Zawsze można jednak podziękować jak się zobaczy taki wozek na żywo
Wiem wiem widziałam niektóre ogłoszenia to tragedia ale zawsze można poszukać na miejscu gdzieś
My do pierwszego dziecka to nawet nie zakładaliśmy zakupu używanego wózka, jakoś mnie to nie przekonywało. A teraz do drugiego ten pojedynczy wózek mamy po pierwszym dziecku no a podwójny to uznaliśmy, że jednak szkoda nam kasy na zupełnie nowy bo nie wiemy jak często będziemy z niego korzystać. Wszystkie elementy wózka da się wyprać i dziewczyna to prała przed sprzedażą, ale zawsze w razie czego mogę wyprać sama, no a materacyk do wózka mamy też jeszcze w zapasie, bo do tego naszego pojedynczego w sumie dostaliśmy 3 w komplecie. Muszę sprawdzić czy wymiarami pasuje ale myślę, że tak.
Rysy na ramie są ale szczerze mówiąc jak spojrzałam na nasz pojedynczy, kupowany jako nowy, to też ta rama zbyt pięknie nie wygląda. Także uznałam, że na takie uszkodzenia jak rysy, przy takiej cenie to nie ma co nawet patrzeć. Ważne, że się sama rama nie rozlatuje :D nie trzeba nic spawać itd, wszystko się trzyma i jeździ :)
Ewula dokładnie jakaś ryska na wózku to nie koniec świata bez przesady przecież ☺ ważne żeby gondola była dobra i wygodna dla dziecka
Nati najważniejsze to żeby koła były sprawne nieuszkodzone żeby nie spadało albo powietrze nie schodziło