Wybór butelki do karmienia

u mnie na jednej podzialka byla tloczona w kolorze butelki, wiec tez malo widzialam

Wieksza butelke z campolu tez uzywalam i wydaje sie ok. Mleko mozna spokojnie wsypac i skala tez widoczna.

u nas był avent

ja wrocilam do butelki avent, jednak bardziej nam odpowiada

uzywamy butelke z campolu ;|))

moja z canpolu cos ma nieszczelna zakretke chyba…

tez tak mialam od gory kapie… widocznie trafilas na wade tez mialam takie szczescie ale kupilam nastepna i jest wszystko OK

a mwam tez te z canpolu sie szybko scieraja - ja mialam te typu balonik i po kilku myciach sie podzialka zmyla :frowning: teraz to uzywam ich tylko do wody i herbatek bo mleka sie nei da zrobic na oko

mi tez sie sciera ale pisakiem niescieralnym zrobilam sobie kreski

dorotka masz racje, a ja ta przeciekajaca mialam dolaczona do laktatora

Mnie też buteleczka z Canpola przeciekała. Kupiłam też butelki Lovi, choć Lovi, to Canpol i z nimi jest wszystko ok.

ja mam antykolkową z dr. browns’a

a od kiedy uzywacie wiekszych butelek? bo moja corcia ma 2,5 mies i nie wiem czy juz mam zakupic

jolenka to zależy ile twoja mała na raz wypija

innocentangel18 tez mam ta butelke ale jej nie uzywam mozesz mi powiedziec co ty o niej sadzisz bo ja mam mieszane uczucia co do niej ???

barbarka283, my mamy te butelki. I kolki synek ma, więc nie wiem, czy działają…

jolenka…ja większą kupiłam na początku już …ale i tak jej nie używałam bo jak już to i tak córeczka mało piła na raz napojów

ja mam z NUK - moja jej nie tolerowała, teraz mamy kubek niekapek z Aventu i jest ok

u mnie sprawdza sie avent

u nas też avent :wink: