Wyciekające mleko

Ooo faktycznie🙈 ja zaczynam cos pisać a pozniej mi sie cos nagle przypomni i juz lece z rozpędu

@asiam1 z kompresami multi mam mialam stycznosc przy pierwszym i zdzialaly cuda sa fajne
ale ze maja lanoline to nie mialam styczności :face_with_peeking_eye: wszedzie polecaja lansinoh albo typowo canpol rossman lovi a tamtej nie trafilam . dzieki dziewczyny :heart:

1 polubienie

Ja już zużyłam jedno opakowanie z Canpol. Teraz mam ziaja mama, obie spoko

1 polubienie

A używała któraś tych kompresów ?

Wiem, że mulit mom to chyba lider wśród tych kompresów na sutki, ale może te z canpola są równie fajne?:grinning:

1 polubienie

Mam te nie zdarzyłam jeszcze użyć , użyłam póki co tamtych mulit mom i są super

Ja uzywałam mi osobisci pomagał przynosiły duza ulge :wink:

1 polubienie

Dzięki! Dobrze to czytać bo też je kupiłam, trochę w sumie jako zamiennik tych z mulit mom z dużą nadzieją, że się sprawdzą :heart_hands:

myslisz o tym samym🤣 tez miałam o nie pytac i na nie polowac

1 polubienie

Ja ostatnio kupiłam te rossmanowskie i w sumie też mogę polecić, bo kosztowały na promocji 10 złotych i fajnie nawilżają, ale nie porównanie do multi-mam. Tamte to cuda działają, mega przyspieszają gojenie. Muszę spróbować tych z canpola

Ja dałam siostrze w prezencie i jest bardzo zachwycona nimi

1 polubienie

Wychodzą dosyć drogo , ale rzeczywiście działają bardzo dobrze . Pół miasta przejechaliśmy aby je dostać ale dobrze że się udało są bardzo wydajne szybko pomagają

1 polubienie

Ja używałam z Ziaja, Canpol i Lovi. Najlepsza była dla mnie z Lovi, fajnie natłuszcza i opakowanie ma spore. Canpol z kolei sprawdził się rewelacyjnie na wyjazdy, bo mała pojemność, więc do torebki jak znalazł :rofl:

1 polubienie

Jeszcze nie miałam okazji żeby mój pokarm się zepsuł, czy możesz do czegoś przyrównać te aromaty? Jak stary nabiał? Czy inaczej?

@Mimilili wystarczy ze zostawisz brudną butelkę czy cos na dzien np i sprawdzisz
dla mnie ten zapach przypominal jak skwaszony nabial sfermentowane mleko ciezko okreslic takim kwasnym zalatywalo i konsystencja sie zmienia

No dokładnie jak stary, skisnięty nabiał. Okropny zapach i smak. Może zostaw sobie na blacie odrobinę mleka, to będziesz miała pewność na przyszłość

Z ciekawości zostawię, bo zawsze szybko wszystko sterylnie. Czasem jak mam jakieś podejrzane mleczko to wylewam, ale widzę, że nie idzie się pomylić :blush: Zrobię eksperyment żeby wiedzieć na przyszłości

Odrazu da się odczuć że już nie jest dobry , czuć zapach nieprzyjemny a tak od dobrego tego nie czuć :blush:

Już jest spoko. Czasami się zdarzy, ale to nie zawsze

1 polubienie

nie miałam jeszcze nigdy sytuacji, że popsuł się mój pokarm. czy to przez niewłaściwe przechowywanie?

Jeśli nie schowamy do lodówki to może się popsuć