Ooo faktycznie🙈 ja zaczynam cos pisać a pozniej mi sie cos nagle przypomni i juz lece z rozpędu
@asiam1 z kompresami multi mam mialam stycznosc przy pierwszym i zdzialaly cuda sa fajne
ale ze maja lanoline to nie mialam styczności
wszedzie polecaja lansinoh albo typowo canpol rossman lovi a tamtej nie trafilam . dzieki dziewczyny ![]()
Ja już zużyłam jedno opakowanie z Canpol. Teraz mam ziaja mama, obie spoko
A używała któraś tych kompresów ?
Wiem, że mulit mom to chyba lider wśród tych kompresów na sutki, ale może te z canpola są równie fajne?![]()
Mam te nie zdarzyłam jeszcze użyć , użyłam póki co tamtych mulit mom i są super
Ja uzywałam mi osobisci pomagał przynosiły duza ulge ![]()
Dzięki! Dobrze to czytać bo też je kupiłam, trochę w sumie jako zamiennik tych z mulit mom z dużą nadzieją, że się sprawdzą ![]()
myslisz o tym samym🤣 tez miałam o nie pytac i na nie polowac
Ja ostatnio kupiłam te rossmanowskie i w sumie też mogę polecić, bo kosztowały na promocji 10 złotych i fajnie nawilżają, ale nie porównanie do multi-mam. Tamte to cuda działają, mega przyspieszają gojenie. Muszę spróbować tych z canpola
Ja dałam siostrze w prezencie i jest bardzo zachwycona nimi
Wychodzą dosyć drogo , ale rzeczywiście działają bardzo dobrze . Pół miasta przejechaliśmy aby je dostać ale dobrze że się udało są bardzo wydajne szybko pomagają
Ja używałam z Ziaja, Canpol i Lovi. Najlepsza była dla mnie z Lovi, fajnie natłuszcza i opakowanie ma spore. Canpol z kolei sprawdził się rewelacyjnie na wyjazdy, bo mała pojemność, więc do torebki jak znalazł ![]()
Jeszcze nie miałam okazji żeby mój pokarm się zepsuł, czy możesz do czegoś przyrównać te aromaty? Jak stary nabiał? Czy inaczej?
@Mimilili wystarczy ze zostawisz brudną butelkę czy cos na dzien np i sprawdzisz
dla mnie ten zapach przypominal jak skwaszony nabial sfermentowane mleko ciezko okreslic takim kwasnym zalatywalo i konsystencja sie zmienia
No dokładnie jak stary, skisnięty nabiał. Okropny zapach i smak. Może zostaw sobie na blacie odrobinę mleka, to będziesz miała pewność na przyszłość
Z ciekawości zostawię, bo zawsze szybko wszystko sterylnie. Czasem jak mam jakieś podejrzane mleczko to wylewam, ale widzę, że nie idzie się pomylić
Zrobię eksperyment żeby wiedzieć na przyszłości
Odrazu da się odczuć że już nie jest dobry , czuć zapach nieprzyjemny a tak od dobrego tego nie czuć ![]()
Już jest spoko. Czasami się zdarzy, ale to nie zawsze
nie miałam jeszcze nigdy sytuacji, że popsuł się mój pokarm. czy to przez niewłaściwe przechowywanie?
Jeśli nie schowamy do lodówki to może się popsuć