Oj po ostatnim katarku nie pozwala sobie czyscic noska
Oj ja żle wspominam czas gdy synek miał katarek strasznie się męczył w nocy
moja tez nie pozwala, naszczescie umie juz wydmuchiwac nosek wiec troche to pomaga, a jak to nie pomaga to niestety mu sze sprytnie lub z bulem serca psiknąć sprejem do noska na siłe
moje dzieciaki też nie pozwalały czyścić noska jedynie mogłam im solą morską psikać. Teraz już same sobie wydmuchują
czyszcenie noska u nas było bardzo uciążliwe mała nie dawala sobie pomóc więcej krzyku niż to warte
aspirator do noska to rewelacja 18lat temu była gruszka utrapienie i teraz jest woda morska nie tylko przy katarze przydatna teraz jak powietrze w domu suche nawilżamy noski
to prawda, teraz mamy więcej udogodnien niz bylo kiedys
Aspirator jest teraz niezbędny
do roczku córka chetnie dawała sobie czyscić nosek i nawilżac wodą morska ale teraz jest z tym problem ale jakoś dajemy rade
u nas synek lubi czyścić nosek ale podczas kataru były problemy
No to widze teraz ze synek ma katarek wirusowy. Oby szybko udalo sie nam go pozbyc
Zauwazając u pierwszej córki to sa etapy raz sobie dawała czyścić nosek a raz nie.
moja najmłodsza też tak ma czasem sama przychodzi żeby jej wyczyścić nosek a czasem ucieka i nie chce
mała sama chce zebym podawala jej chusteczke i w nia dmucha nawet jak jes t nosek czysty
nasza młodsza córa sama prubuje sie wysmarkać ale póki co jej to nie wychodzi
moj synek tez probuje sam smarkac i smiesznie to wyglada
mnie też córeczka naśladuje jak ja smarkam
moja juz sama wydmuchuje nosek
My walczymy z katarkiem. Strasznie nie lubi aspiratorka
dla małego dziecka katar to udręka