A co się z nim dzieje ? Słyszałam same dobre opinie
Ogólnie nie mogę powiedzieć nic złego na jego temat. Lewa dysza mi nawaliła i nie wypuszcza powietrza. Poza tym prawa działa bez zarzutu i na prawdę dobrze opróżnia pierś. ![]()
Hmmm to w sumie duża wada
bo jednak używasz go w połowie ![]()
Ja swój mam okazję testować i jestem mega zadowolona. Dzięki niemu pogodziłam karmienie piersią z bliźniakami , synek na cycku 100% a siostrzyczka przyzwyczaiła się do butelki i odciagam dla niej tym laktatorem. To prawdziwy gamę changer macierzyństwa ![]()
Zgłaszaj na reklamacje, myślę, że takie coś jej podlega a szkoda żeby Ci minęła gwarancja ![]()
Oo właśnie, oni zadecydują czy dostaniesz nowe czy naprawią czy wina po waszej stronie
Zgłosiła bym, ale nie mam nawet paragonu. Więc choćbym chciała to chyba nie przyjmą.
A kupowałaś w sklepie czy zamawiałaś przez internet ?
Ogromnie cieszą nas takie komentarze! Dziękujemy ![]()
Cieszymy się, że jesteś zadowolona
Zachęcamy do udziału w naszym programie testowym
![]()
świetny konkurs, laureatki będą napewno bardzo zadowolone.
ja nie biore udzialu więc chętne mają więcej szans ![]()
mi wystarczy jedna sztuką którą otrzymalam i podwojny canpol hands free. najlepsze laktatory z jakimi miałam styczność podczas poprzedniej i obecnej laktacji. “kozak” delikatne a skuteczne❤️
Stacjonarnie był kupiony. Zobaczymy, napisałam z zapytaniem czy dało by radę jakoś temu zaradzić, teraz tylko czekać na odpowiedź. ![]()
Może płaciłaś kartą i wystarczyło by samo potwierdzenie płatności ? ![]()
Trzymam kciuki, żeby się udało bo to jednak wydatek i szkoda że nie jest w pełni sprawny ![]()
Woow super konkurs, muszę podesłać koleżance która jest w ciąży!
Udało się komuś z Was wygrać ? ![]()
Ja nie brałam udziału , ale chyba żadnej dziewczynie się nie udało bo by się pewnie pochwaliły ![]()
A myślałam , że właśnie jedna z forum wygrała
Ale wtedy się mylę
bo wyniki zauważyłam po kilku dniach ![]()
Może wygrała , ale nie chce się zdradzić kim jest
dużo dziewczyn chce zachować pełną anonimowość na forum a jak napisze , że wygrała to można się domyślać ![]()