1.5 roku zbierać bony na chustę
zobaczymy jak to będzie.
Bardzo słabe z tym, że jedna osoba może zgarnąć wszystkie nagrody
jeszcze jakby było, że może sobie wybrać jedną to spoko.
1.5 roku zbierać bony na chustę
zobaczymy jak to będzie.
Bardzo słabe z tym, że jedna osoba może zgarnąć wszystkie nagrody
jeszcze jakby było, że może sobie wybrać jedną to spoko.
No tak , powinno byc 1 uczestnik , 1 zdjecie
ale nie ma na to wplywu niestety
Ja też tak mam że dziękują i zapraszają ponownie i nie mogę zagłosować. Ja korzystam z Safari
Ja na safari normalnie mogę głosować więc to już loteria
No to jak bony można łączyć to rzeczywiście spoko opcja
ale co do tych konkursów to powiem szczerze wszedzie ludzie się biją o nagrody , na insta to non stop lawina osób i jak trzeba być aktywnym to komentują na odwal aby dodać komentarz
Na colorstories jest dziewczyna ktora nie napisze ani slowa , ciagle tylko spamuje emotkami ![]()
To prawda , kazdy chce wygrac
To na jednym konkursie tak samo jedna babka tylko emotki strzelała ciekawa jestem czy wygra bo nie ma jeszcze wyników.jak tam to też przestanę się wysilać ![]()
Kiedys wlasnie był jakis konkurs na profilu dla dzieci na aktywnosc i po dwoch dniach Zrezygnowali bo był taki spam ze napisali ze nie o to im chodzilo
Tak, bo niektóre poszą 20 komentarzy pod jednym postem ![]()
Nooo ostatnio tych konkursów jest tyle co grzybów po deszczu
tylko kiedy na to czas znaleźć ![]()
Wiadomo , ze chca podbic zasiegi , wzmocnic marke , zdobyc nowych klientow a tu taki spam samych serduszek albo usmieszkow ![]()
![]()
Ja sobie zapisuje te konkursy i jak przychodzi czas dla mnie to patrze a tu czas na zgloszenia uplynal ![]()
Ja to samo nie miałam czasu na colorstories napisać w konkursie z torbą i wczoraj patrzę a tu wyniki ![]()
Nie mam totalnie czasu, na ig siedzę rzadziej niż tutaj
także jakby której wpadł konkurs na zmywarkę do butelek to wrzućcie plis ![]()
To jest ten problem że trzeba mieć czas i wenę ![]()
Żartujesz ale takie coś w ogóle nie powinno być brane pod uwagę
A jak mowa o konkursie to w lalka od serca można wygrać słodką gąskę
Wiesz że ja mam to samo🤣 zapisuję a potem okazuje się że już po terminie🤣
Ale muszę się pochwalić dziś w końcu wygrałam po długiej przerwie zestaw koszulek mama i córka ![]()
@AnetteSo niedawno ten konkurs mi wyswietlił się na insta😄
To ja nawet nie próbuje zapisaywac
żeby nie kusić
Własnie siedzeni nadrabiam
może uda sie cos wygrać ![]()
Gratulacje ![]()
![]()
ja nie wiem skad wy bierzecie takie fajne konkursy ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.