Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

1.5 roku zbierać bony na chustę :rofl: zobaczymy jak to będzie.

Bardzo słabe z tym, że jedna osoba może zgarnąć wszystkie nagrody :frowning: jeszcze jakby było, że może sobie wybrać jedną to spoko.

No tak , powinno byc 1 uczestnik , 1 zdjecie :woman_shrugging: ale nie ma na to wplywu niestety

1 polubienie

Ja też tak mam że dziękują i zapraszają ponownie i nie mogę zagłosować. Ja korzystam z Safari

Ja na safari normalnie mogę głosować więc to już loteria

No to jak bony można łączyć to rzeczywiście spoko opcja :blush: ale co do tych konkursów to powiem szczerze wszedzie ludzie się biją o nagrody , na insta to non stop lawina osób i jak trzeba być aktywnym to komentują na odwal aby dodać komentarz

Na colorstories jest dziewczyna ktora nie napisze ani slowa , ciagle tylko spamuje emotkami :see_no_evil:
To prawda , kazdy chce wygrac

2 polubienia

To na jednym konkursie tak samo jedna babka tylko emotki strzelała ciekawa jestem czy wygra bo nie ma jeszcze wyników.jak tam to też przestanę się wysilać :rofl:

1 polubienie

Kiedys wlasnie był jakis konkurs na profilu dla dzieci na aktywnosc i po dwoch dniach Zrezygnowali bo był taki spam ze napisali ze nie o to im chodzilo

Tak, bo niektóre poszą 20 komentarzy pod jednym postem :face_with_hand_over_mouth:

Nooo ostatnio tych konkursów jest tyle co grzybów po deszczu :slightly_smiling_face: tylko kiedy na to czas znaleźć :face_with_peeking_eye:

Wiadomo , ze chca podbic zasiegi , wzmocnic marke , zdobyc nowych klientow a tu taki spam samych serduszek albo usmieszkow :see_no_evil::sweat_smile:

Ja sobie zapisuje te konkursy i jak przychodzi czas dla mnie to patrze a tu czas na zgloszenia uplynal :joy:

1 polubienie

Ja to samo nie miałam czasu na colorstories napisać w konkursie z torbą i wczoraj patrzę a tu wyniki :see_no_evil:
Nie mam totalnie czasu, na ig siedzę rzadziej niż tutaj :sweat_smile: także jakby której wpadł konkurs na zmywarkę do butelek to wrzućcie plis :sweat_smile:

1 polubienie

To jest ten problem że trzeba mieć czas i wenę :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Żartujesz ale takie coś w ogóle nie powinno być brane pod uwagę

A jak mowa o konkursie to w lalka od serca można wygrać słodką gąskę

3 polubienia

Wiesz że ja mam to samo🤣 zapisuję a potem okazuje się że już po terminie🤣

Ale muszę się pochwalić dziś w końcu wygrałam po długiej przerwie zestaw koszulek mama i córka :heart:
@AnetteSo niedawno ten konkurs mi wyswietlił się na insta😄

8 polubień

To ja nawet nie próbuje zapisaywac :face_with_peeking_eye: żeby nie kusić

1 polubienie

Własnie siedzeni nadrabiam :sweat_smile: może uda sie cos wygrać :muscle:t2:

2 polubienia

Gratulacje :heart::heart::heart: ja nie wiem skad wy bierzecie takie fajne konkursy :see_no_evil:

1 polubienie

Nasza paczka za aktywność na IG z Babyono

13 polubień