Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

Kontynuując dyskusję z Wygrane w konkursach:

4 polubienia

Hej . Zrobiłam automatyczne odnowienie wątku . Od 8 dni próbuje się pochwalić zdj swojej nagrody ale nie mogę wstawić wyskakuje mi błąd , możliwe że przez ilość komentarzy nie mogę nawet cofać w górę pozwoliłam sobie zrobić automatycznie odnowić .

1 polubienie

Wkoncu mogę wstawić zdjecie :sweat_smile: moja wygrana z 2 marca :laughing:

26 polubień

Ale super nagroda , Woow . Chciałabym mieć takie szczęście w wygrywaniu :star_struck::star_struck::star_struck: a gdzie udało ci się wygrać ?

1 polubienie

O kurcze to dopiero nagroda :star_struck: Na pewno miałaś solidną konkurencję znając te konkursy, to potężna wygrana :smile:

1 polubienie

Daj znać czy ci się sprawdził

1 polubienie

Gratulacje!:heart_eyes:
Taki podgrzewacz do wody przydałby się mojemu mężowi żeby postawić obok łóżka, bo w nocy to on zmienia pieluchy i zawsze lata do łazienki żeby nalać do miseczki ciepłej wody do przemywania :sweat_smile: a tak to już by miał gotowca z tego dozownika :sweat_smile:

2 polubienia

Uuuu A swietna nagroda . Gratulacje ! :heart: ale to jest motywujace jak wstawiamy swoje nagrody i wiem , ze kazda z nas sie cieszy jakby to ona wygrala . Spolecznosc godna podziwu :heart::muscle:

1 polubienie

Gratuluję, też się czaje na niego :smiley:

Nie poddajemy się i glosujemy :heart:

2 polubienia

Ale jesteście szczęściara!:heart: gratuluję :kissing_heart:
@magdap_96 glos oddany już niedaleko do konkurencji:)

1 polubienie

Gratulacje jescze raz! :heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ooooo a w jakim konkursie brałaś udział. Gratulacje :blush::grin:

1 polubienie

Super nagroda , takie to można wygrywać . Gratulacje

1 polubienie

Woow, no to jest coś :smiley: Gratulacje 🩵

1 polubienie

O jest to też rozwiązanie na wykorzystanie sprzętu nie tylko do robienia mleka. U nas sprawdzał się termos przy przewijaku :smiling_face: miałam wersję z czujnikiem temperatury, co też było pomocne :smiling_face:

1 polubienie

Gratulacje super sprzet :wink:

1 polubienie

6 polubień

Ale super! Gratulacje!

I kolejny konkurs od ColorStories, ale mam wrażenie że tam wybierają osoby z dużą ilością obserwujących :frowning:

Dziewczyny! Jakbyście widziały konkurs gdzie można wygrać wózek, to dawajcie znać. :grinning:
Nasze Bebetto chętnie odpocznie :grinning:
Tylko nie MyJunior, bo coś im nie ufam :grinning:

5 polubień

To fajnie, że mąż taki zaangażowany.

@Kikip u nas też przydało by się zmienić z gondoli na spacerówkę, ale ta w pakiecie jakoś mi nie pasuje za dużo zajmuje miejsca

Ps. Może ktoś zainteresowany konkursem na piękne spinki. My mamy kilka z nich

2 polubienia

Garfilldek @Magdallenka0897 @Wesola95 @asiam1 @ewelka8990 @magdap_96 @chloria @Karcia AnetteSo @ironiczniepateyczna @ewelka8990 Redax33 @Kikip @Mamaprzygod :smiley::smile::smiley:

Dziękuję wam 🩷 u nas lokalnie w sklepie był konkurs i raz na jakiś czas za zakupy losują jedną osobę :cherry_blossom: wkoncu udało mi się coś wygrać , bo tak tylko patrzyłam co wam się trafia :blush::cherry_blossom::face_holding_back_tears:

13 polubień