Kontynuując dyskusję z Wygrane w konkursach:
Hej . Zrobiłam automatyczne odnowienie wątku . Od 8 dni próbuje się pochwalić zdj swojej nagrody ale nie mogę wstawić wyskakuje mi błąd , możliwe że przez ilość komentarzy nie mogę nawet cofać w górę pozwoliłam sobie zrobić automatycznie odnowić .
Ale super nagroda , Woow . Chciałabym mieć takie szczęście w wygrywaniu ![]()
![]()
a gdzie udało ci się wygrać ?
O kurcze to dopiero nagroda
Na pewno miałaś solidną konkurencję znając te konkursy, to potężna wygrana ![]()
Daj znać czy ci się sprawdził
Gratulacje!![]()
Taki podgrzewacz do wody przydałby się mojemu mężowi żeby postawić obok łóżka, bo w nocy to on zmienia pieluchy i zawsze lata do łazienki żeby nalać do miseczki ciepłej wody do przemywania
a tak to już by miał gotowca z tego dozownika ![]()
Uuuu A swietna nagroda . Gratulacje !
ale to jest motywujace jak wstawiamy swoje nagrody i wiem , ze kazda z nas sie cieszy jakby to ona wygrala . Spolecznosc godna podziwu ![]()
![]()
Gratuluję, też się czaje na niego ![]()
Nie poddajemy się i glosujemy ![]()
Ale jesteście szczęściara!
gratuluję ![]()
@magdap_96 glos oddany już niedaleko do konkurencji:)
Gratulacje jescze raz! ![]()
![]()
Ooooo a w jakim konkursie brałaś udział. Gratulacje ![]()
![]()
Super nagroda , takie to można wygrywać . Gratulacje
Woow, no to jest coś
Gratulacje 🩵
O jest to też rozwiązanie na wykorzystanie sprzętu nie tylko do robienia mleka. U nas sprawdzał się termos przy przewijaku
miałam wersję z czujnikiem temperatury, co też było pomocne ![]()
Gratulacje super sprzet ![]()
Ale super! Gratulacje!
I kolejny konkurs od ColorStories, ale mam wrażenie że tam wybierają osoby z dużą ilością obserwujących ![]()
Dziewczyny! Jakbyście widziały konkurs gdzie można wygrać wózek, to dawajcie znać. ![]()
Nasze Bebetto chętnie odpocznie ![]()
Tylko nie MyJunior, bo coś im nie ufam ![]()
To fajnie, że mąż taki zaangażowany.
@Kikip u nas też przydało by się zmienić z gondoli na spacerówkę, ale ta w pakiecie jakoś mi nie pasuje za dużo zajmuje miejsca
Ps. Może ktoś zainteresowany konkursem na piękne spinki. My mamy kilka z nich
Garfilldek @Magdallenka0897 @Wesola95 @asiam1 @ewelka8990 @magdap_96 @chloria @Karcia AnetteSo @ironiczniepateyczna @ewelka8990 Redax33 @Kikip @Mamaprzygod ![]()
![]()
![]()
Dziękuję wam 🩷 u nas lokalnie w sklepie był konkurs i raz na jakiś czas za zakupy losują jedną osobę
wkoncu udało mi się coś wygrać , bo tak tylko patrzyłam co wam się trafia ![]()
![]()
![]()