Wygrane w konkursach

Hejka!
Bierzecie udział w konkursach? Udało Wam się coś fajnego wygrać ?

P.s. tworzę nowy wątek, ponieważ ten z 2019r. zawiesza się przy czytaniu postów.

3 polubienia

Bralam ostatnio udział w jakis konkursach paznokciowych i wygrałam żel do przedłużania :slight_smile:

1 polubienie

Udało nam się wygrać niedawno łóżeczko turystyczne w Akpol Baby☺️

2 polubienia

@Xsan o wow to super!
Mi się dzisiaj udało wygrać walizkę z Kinder niespodzianki

4 polubienia

Mi kiedyś udało się wygrać box z kosmetykami z drogerii natura, tort bezowy z cukierni lokalnej, teraz ostatnio jakieś smoczki dla małej czy bodziaka :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Ooo super ale szczescie ja zgłosiłam paragon ale niestety mi się nie udało :pleading_face:

1 polubienie

A macie może jakieś aktualne konkursy?

1 polubienie

O wow super napewno się wam przyda

1 polubienie

O ja ale zazdro :slight_smile: fajna wygrana

1 polubienie

Mi się udało wygrać nosidełka i chustę :slight_smile:

2 polubienia

Ja na IG czasem biore udzial w jakos konkursach… Udalo mi sie w zeszłym roku wygrać zestaw kosmetyków z biidermy czy z hipp zestaw kosmetyków i przekąsek. Czasem jakies rozdanie tez się udało z książeczkami czy akcesoriami dla Synka

1 polubienie

Kiedyś brałam udział w różnych konkursach i wygrywałam. Teraz jakoś już nie gram. Czasem fajnie się pobawić i spróbować , może akurat się coś trafi.

1 polubienie

W 2023 wygrałam nowości z bbox do testowania, super przygoda

1 polubienie

Ooo ale super , macie co kiektore szczescie :smiling_face:

3 polubienia

Ooo a mi sie ie udalo , chyba sprobuje jeszcze raz :grinning:

1 polubienie

W ciąży sporo szukałam, uczęszczałam na webinarach, na których były do zdobycia nagrody i tyn sposobem udało się wygrac wózek 3w1 z Anex. Ostatnio tez kamerki niania z Yoko. Teraz… Nie mam jak brać udział :slight_smile: życie z maluchem w domu i z maluszkiem w brzuszku za szybko gna

2 polubienia

Nam cie udało wybrac w konkursie bebiko "Slowa na przyszłośc "
Oraz mleko babiko 2 :grin:

1 polubienie

Wow, piękne nagrody taki wózek i niania to już konkretna wygrana. Ja kiedyś, za dzieciaka wygrałam poduszkę za opakowania po Milky Way, nie mam pojęcia co się z nią stało, ale pamiętam do dziś tą ekscytację🙂

1 polubienie

Takie dziecięce nagrody pamięta się na zawsze :slight_smile: w loterii na rzucanie krążkami na szklane butelki po coli wygrałam z siostrą ogromnego miśka. Po latach miś gdzieś został oddany. Wspomnienie do końca życia :)))

Też mam walizkę!!! :smile::smile:

1 polubienie