Wygrane w konkursach

Z tą walizka to trzeba spróbować wbić się w dobrą godzinę wtedy się uda🫣
@daga1271 gratulacje za którym razem ci się udało?

Za 4 :crazy_face: ale narzekałam mamie, że te walizkę bym chciała dla synka i ona tez spróbowała i kilka prób i u niej pudło. A u Ciebie za którym? Najgorzej że syn tych jajek nie lubi i mąż musiał zjeść :smile:

1 polubienie

Jak wy to robicie :see_no_evil::see_no_evil::rofl:

Już zdążyliśmy wykorzystać na wakacjach. Super się złożyło bo nie musieliśmy kupować☺️

1 polubienie

Też czasem biorę udział w konkursach, ale zazwyczaj są to konkursy lokalne. Moja ostatnia wygrana to sesja zdjęciowa na Dzień Mamy, mam dzięki niej piękną pamiątkę w postaci zdjęć :slight_smile:

1 polubienie

A gdzie szukacie informacji o konkursach?
Ja często widzę na ig czy FB na poślubionych stronach ale często są to konkursy typu polub napisz komentarz i oznacz milion osób … Od razu odpuszczam takie :roll_eyes:

2 polubienia

A pamiętacie o jakiej godzinie zgłaszaliście ?

1 polubienie

@daga1271 mi chyba za 4 też
Jakoś koło 11 zgłosiłam i się udało, a tobie?

Zazdroszczę będę sama próbować /)

1 polubienie

marzenie ! :smiley: moj syn by oszalal ze szczecia

1 polubienie

To ja wieczorem zgłaszałam ale nic nie wygraliśmy

1 polubienie

Ja często biorę udział w konkursach, zdarza się coś wygrać, ostatnio wygrałam na insta ramkę metryczkę z misiem robionym na szydełku. Piękna pamiątka dla synka :heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja niestety nie wygrywam :face_holding_back_tears: ale udział biorę, może akurat następnym razem się uda :smiley:

1 polubienie

Mi się wydaje że trzeba mieć fart, i tak jak pisze @Mamaem wbić się w dobrą godzinę. Mi się udało ok południa

1 polubienie

To macie dziewczyny szczęście :blush:

1 polubienie

Ja na święta wygrałam kieliszki z Ferrero :smile:

4 polubienia

Musze w końcu spróbować szczęścia w tej loterii Kinder:)

1 polubienie

Ja dzisiaj jadłam Kinder bueno i widziałam na opakowaniu, że tam też jakaś loteria. Normalnie bym wyrzuciła, ale po tym co tu piszecie to zostawiłam i spróbuję szczęścia w wolnej chwili :wink:

2 polubienia

Tak jest w Kinder bueno też chyba warsztaty fotograficzne można wygrać.

W aplikacji Preglife mają konkurs w którym, można wygrać roczny zapas pieluszek Pampers. Co miesiąc losowany jest zwycięzca, więc na dobrą sprawę można próbować co miesiąc :smiley: I mają też konkurs w kolabo z Limango, że co miesiąc losują chyba 200 paczek wyprawkowych o wartości 200 zł.

1 polubienie