Z tą walizka to trzeba spróbować wbić się w dobrą godzinę wtedy się uda🫣
@daga1271 gratulacje za którym razem ci się udało?
Za 4
ale narzekałam mamie, że te walizkę bym chciała dla synka i ona tez spróbowała i kilka prób i u niej pudło. A u Ciebie za którym? Najgorzej że syn tych jajek nie lubi i mąż musiał zjeść ![]()
Jak wy to robicie ![]()
![]()
![]()
Już zdążyliśmy wykorzystać na wakacjach. Super się złożyło bo nie musieliśmy kupować☺️
Też czasem biorę udział w konkursach, ale zazwyczaj są to konkursy lokalne. Moja ostatnia wygrana to sesja zdjęciowa na Dzień Mamy, mam dzięki niej piękną pamiątkę w postaci zdjęć ![]()
A gdzie szukacie informacji o konkursach?
Ja często widzę na ig czy FB na poślubionych stronach ale często są to konkursy typu polub napisz komentarz i oznacz milion osób … Od razu odpuszczam takie ![]()
A pamiętacie o jakiej godzinie zgłaszaliście ?
@daga1271 mi chyba za 4 też
Jakoś koło 11 zgłosiłam i się udało, a tobie?
Zazdroszczę będę sama próbować /)
marzenie !
moj syn by oszalal ze szczecia
To ja wieczorem zgłaszałam ale nic nie wygraliśmy
Ja często biorę udział w konkursach, zdarza się coś wygrać, ostatnio wygrałam na insta ramkę metryczkę z misiem robionym na szydełku. Piękna pamiątka dla synka ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja niestety nie wygrywam
ale udział biorę, może akurat następnym razem się uda ![]()
Mi się wydaje że trzeba mieć fart, i tak jak pisze @Mamaem wbić się w dobrą godzinę. Mi się udało ok południa
To macie dziewczyny szczęście ![]()
Ja na święta wygrałam kieliszki z Ferrero ![]()
Musze w końcu spróbować szczęścia w tej loterii Kinder:)
Ja dzisiaj jadłam Kinder bueno i widziałam na opakowaniu, że tam też jakaś loteria. Normalnie bym wyrzuciła, ale po tym co tu piszecie to zostawiłam i spróbuję szczęścia w wolnej chwili ![]()
Tak jest w Kinder bueno też chyba warsztaty fotograficzne można wygrać.
W aplikacji Preglife mają konkurs w którym, można wygrać roczny zapas pieluszek Pampers. Co miesiąc losowany jest zwycięzca, więc na dobrą sprawę można próbować co miesiąc
I mają też konkurs w kolabo z Limango, że co miesiąc losują chyba 200 paczek wyprawkowych o wartości 200 zł.