Powiem Wam, że w regulaminie pisze, że w tygodniu jest 150 walizek do wygrania, a w ostatnim będzie 250. To może wtedy będzie latwiej
A to same Kinder niespodzianki trzeba kupić czy wszelkie produkty Kinder?
Jeszcze chyba nic nie wygrałam więc jak ktoś wygrywa to mam wrażenie że to fake ![]()
Super !! Podoba mi się ![]()
![]()
No właśnie jestem ciekawa, czy wystarczy same jajko kupić? I czy potrzebny jest paragon tylko do zdjęcia czy później też do jakiegoś odbioru?
Z tymi pampersami to chyba za kazdym razem trzeba innego emaila. Jak probowalam w innym miesiacu to informacja że email juz wykorzystany czy tam cos podobnego.
Ale super ![]()
U Nas w 3 sklepach tylko kinder Joy. Nie bylo zayklych kinderków.
Jutro bede w Biedronce to zerkne czy są.
U nas to samo, ostatnio chciałam kupić i nie było. Mają wszystkie wykupione
1 jajko Kinder Niespodzianka wystarczy
Zdjęcie paragonu wysyła się jak się wygra. Ale ja zachowałam. Przy odbiorze paczki oświadczenie trzeba było podpisać
Ja też zawsze tak myślałam ![]()
![]()
Muszę kupić w takim razie i spróbować szczęścia, mąż może mnie nie zabije bo ostatnio w Kinder joy były figurki Mario i strasznie chciałam księżniczkę Peach dorwać ale niestety i teraz pełno połówek w zamrażarce czeka na zjedzenie ![]()
@daga1271 już masz u siebie? W którym etapie udało ci się wygrać? Ja dopiero w tym tygodniu więc będę musiała poczekać jeszcze.
O kinder pierwszy raz tu słysze od was😁 będę próbować ale jakos nie nałogowo. Moja kinderkow jeszcze nie je, tak więc byśmy sami z mężem sie nini zajadali:))
Ja dzis kupilam , ostatnia proba jutro bedzie ![]()
![]()
Tylko jakie wlasnie sa te dobre godziny ![]()
Oo a ja raz wygralam zawieszke do smoczka z imieniem
O widzisz to też dobre:smile: taki zestaw kieliszków zawsze się przyda ![]()
![]()
Ale super , muszę i ja zajrzeć na stronę
córka ucieszyła by się z walizki ![]()
![]()
Ja ostatnio poluję na kocyk z firmy color stories for kids ale jakoś nie mam farta ![]()
często mają konkursy ale chyba nie jest mi dane wygrać ![]()
![]()