Może to poprostu jeszcze nie był twój czas haha
Chyba nie ma złotej rady jaka godzina jest dobra, po prostu trzeba się wstrzelić w bramkę czasowa. No i jak wam się nie udało teraz, to nie robić następnego zgłoszenia tylko chwilę poczekać np godzinę czy dwie i dopiero kolejny paragon zarejestrować.
Cały czas ale systematycznie bierzemy udział
dla Synka kilka konkursów bambino, nawet byliśmy na ich sesji, mleko z Bebilonu i wiele innych ![]()
To odrazu wiadomo po zgloszeniu paragonu czy sie wygralo
Hahah też tak myślę może w końcu uda się. Mam jeden kocyk ich firmy jest świetny ale już po przejściach trochę. Może uda się wygrać w końcu dla synka ![]()
Oo muszę spróbować, a to jedna kinderniespodzianka wystarczy , czy kinder czekolada też się zalicza ?
@Patrycjaw25 musi być Kinder niespodzianka jedna i paragon.
Ja w drugim tygodniu trwania loterii ![]()
Widziałam reklamę, że Kinder czekolada też daje możliwość wzięcia udziału konkursie, a do wygrania jakieś bony podarunkowe i chyba coś jeszcze…
Mi sie udalo w końcu dorwać kinder jajka u Nas ![]()
Próbowałam dzisiaj, ale nie tym razem ![]()
Wygrałam box z kocykiem bambusowym dla młodego i szczotka do ciemieniuchy
a wczoraj wygrałam tonik w Hebe.
A ja dzisiaj kupiłam jajka. Co tam trzeba zrobić żeby zagrać ?
Świetnie wygląda ta walizka! ![]()
Trzeba wejść na stronę Kindera ( ja wpisałam w wyszukiwarce konkurs Kinder niespodzianka). Tam trzeba podac e-mail, nr telefonu oraz numer dowodu zakupu (czy jakoś tak).
Ja kolejne jajka dziś kupiłam i nic ![]()
Hm ciekawe czy bym miała tyle szczęścia i znowu coś wygrała, Kinder czekoladę syn akurat lubi ![]()
Dzięki
Dzięki za informację w takim razie kupię dzieciakom i będę próbować ![]()
![]()
Wystaryczy jedno jajko kinder
Tez cos widzialam trzeba kupic min 100 g na paragon
Teraz jest promocja na kinder jajko w biedronce więc można kupować i próbować
jeszcze te zabawki w środku mogłyby być lepsze