Wygrane w konkursach

Wtedy też wydawała mi się za droga, ale teraz sprawdziłam to jakoś 350 zł kosztuje

pod tym względem tak
alw jak sie pojawila i robila szal to pare stow dla ucznia na torebke to bylo za dużo :rofl:

Też jak byłam w liceum chorowałam na tą torebkę , wiecznie zbierałam i finalnie nigdy jej nie kupiłam. A jak już miałam kasę to ucichło o niej i tak sie rozeszło .

1 polubienie

Widzialam.wyniki tego konkursu na wozek ,:wink: czy to ktoras z was :wink: :see_no_evil:

1 polubienie

Aaa bo ci się udało tam wygrać :smiling_face: mi się nie udało a tyle razy próbowałam :smiling_face: może i tym razem ci się uda :raised_hands::smiling_face:

No właśnie próbujcie , macie szczęście do takich rzeczy :wink: @ewelka8990 ooo chyba z tego co kojarzę to tylko kalusia brała udział , ale widzę że ktoś zdobył dużo serduszek :wink:

1 polubienie

Ja jestem na grupie na fb rodzę w 2026- wyprawka dla niemowlaka i tam były co chwilę posty z anonima dodawane z prośbą o lajki właśnie pod tym konkursem, że jakieś dziewczyny chcą wygrać na babyshower ten wózek czy coś takiego.

1 polubienie

@magdap_96 oczywiscie zaglosowane :heart:

Wlasnie czytalam komentarze ze wszedzie byly prosby o like pod tym komentarzem :see_no_evil:

Ja mam ten sam problem obok mam biedronkę i Lewiatana niedaleko jest stokrotka a Lidl to już jest wyprawa

Mi się raz udało wygrać zestaw kosmetyków rituals, co prawda mydło i krem do rąk małe opakowania ale urocze :smiling_face_with_three_hearts:

Niby małe , ale coś co zawsze cieszy :smiling_face_with_three_hearts:

@ewelka8990 tak patrzę , że ja dostałam taką wiadomość :

Więc pewnie wszędzie to wysyłali

Ja też dostalam :slightly_smiling_face:
A ja po 1 dniu odpuścilam ten konkurs jak zobaczyłam co się tam.dzieje.

Dlatego Ja nie lubię konkursów na takie lajki

1 polubienie

Aferka koperkowa :sweat_smile:

@Magdallenka0897 tez nie lubię konkursów na lajki bo właśnie część osob wypisuje do innych i żebra albo właśnie kupują…a teraz to nawet można kupić obserwujących z Polski, więc o wiele ciężej wyłapać czy ktoś kupił czy nie :woman_facepalming:

Matko kochana, ja nawet nie bralam udzialu bo bym miała dwa lajki - jeden ode mnie a jeden od meża :joy::joy: przynajmniej nie bylabym podejrzana :joy:

3 polubienia

Dała bym like byłyby 3​:rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Każda wygrana cieszy🥰 ja zawsze się cieszę z kazdego prezentu, z kazdej wygranej🥰
@Magdallenka0897 konkursy na liajki to najgorsze konkursy , też nigdy nie biorę w nich udziału

Ja też nie lubię tych konkursów i uważam że są one i tak niesprawiedliwe, bo albo wygra konto z dużą ilością obserwujących albo zakładają lewe konta do lajkowania albo właśnie wszędzie piszą o tej lajki . A właśnie na tej grupie na fb to ludzie już się tak wkurzali bo postów codziennie było po kilka …