Jezu totalny sztos zazdro
Właśnie miałam wrzucać ale zdjecie nie chciało mi sie dodać jak zawsze ![]()
@daga1271 ale super gratulacje ![]()
@MamusiaNM dziękuję ![]()
Podrzuce link
podbijam
Oni te wózki jak cukierki rozdaja ![]()
Tym razem mają być jawne wyniki. Spróbuje swoich sił bo zaraz czas na spacerówkę.
Myślałam żeby napisać i spróbować swoich sił ale pytanie konkursowe nie jest skierowane do mnie, synek przesypia całe noce to nie będę kłamać że ma nieprzespane noce
chyba że jak mnie psy budzą to się liczy ? ![]()
Glos oddany ! Masz pierwsze miejsce
bedziemy pilnowaly zeby tak zostalo
Już nie
te 3 zdjecia co wygrywaja mają jakiś patent na glosowanie bo w kilka minut wchodzi 12 głosów minimum i tak codziennie ![]()
Oj to musimy się zmobilizować dziewczyny❤️
Ja jak widzę jakieś takie fajne do testów probki to zawsze się zglaszam jak mi się przydadzą , kiedyś była informacja na Facebooku że są probki perfum w chusteczkach , wysyłają różne zapachy, myślę tego nigdy nie używałam i przyszły mi takie małe pudełeczko zapachów w chusteczkach:smile: zapakowane w takie folijki jak probki kremów. Coś nowego ale nie wiem czy dalej są na rynku bo nie widziałam ich nigdzie
chyba im ta nowość nie wypaliła
@daga1271 wow jesteś mistrzem, ale mega nagroda gratulacje ![]()
![]()
@magdap_96 głos oddany kochana spokojnie to dopiero początek miesiąca ![]()
Woow , świetna nagroda !
@Patrycjaw25 a to ciekawe
Wiesz co , pewnie korzystaja z pomocy na facebooku . Sa takie strony typu “like za like” i ktos klika Ci w zdjecia a Ty komus klikasz cos innego … stad te szybkie zdobywanie glosow
Też myślę że to z tej strony właśnie takie szgbkie lajki, kurcze … jak ty ci pomóc
a myślałaś żeby wysłać informacje na insta że polankujesz im kklka fotek za lajka
mk tak sporo wiadomości przychodzi na insta ![]()
A to nawet o czymś takim nie słyszałam
O kurcze serio, do mnie na insta nikt nie pisze
chyba mij profil jest za malo atrakcyjny ![]()
Ja też nic nie mam na insta i do mnie teraz też pisali o serduszko w konkursie na insta ![]()
Do mnie tez pisza czasami czy polubie komentarz bo bierze udział w konkursie dla mnie to nie problem ![]()
Na początku moja reakcja była naprawdę? Ale później zdałam sobie z tego sprawę że jestem multum grup typu podbijamy jakiś profil na Vinted i tym podobne. Więc chyba już mnie nic nie zdziwi