Wygrane w konkursach

Jezu totalny sztos zazdro

1 polubienie

Widziałyście? :slight_smile: są wyniki konkursu z IG :slight_smile:

5 polubień

Właśnie miałam wrzucać ale zdjecie nie chciało mi sie dodać jak zawsze :see_no_evil:

@daga1271 ale super gratulacje :heart:

@MamusiaNM dziękuję :heart:

Podrzuce link :heart:podbijam

3 polubienia

@magdap_96 glos oddany :heart:

@daga1271 wow super nagroda! GRATKI :heart::star_struck:

I taki lonkirs na IG

3 polubienia

Dziewczyny nowy konkurs :see_no_evil::wink:

4 polubienia

Oni te wózki jak cukierki rozdaja :smiley:

3 polubienia

Tym razem mają być jawne wyniki. Spróbuje swoich sił bo zaraz czas na spacerówkę.

2 polubienia

Myślałam żeby napisać i spróbować swoich sił ale pytanie konkursowe nie jest skierowane do mnie, synek przesypia całe noce to nie będę kłamać że ma nieprzespane noce :see_no_evil: chyba że jak mnie psy budzą to się liczy ? :joy:

1 polubienie

Glos oddany ! Masz pierwsze miejsce :heart: bedziemy pilnowaly zeby tak zostalo

4 polubienia

Już nie :frowning: te 3 zdjecia co wygrywaja mają jakiś patent na glosowanie bo w kilka minut wchodzi 12 głosów minimum i tak codziennie :frowning:

1 polubienie

Oj to musimy się zmobilizować dziewczyny❤️

2 polubienia

Ja jak widzę jakieś takie fajne do testów probki to zawsze się zglaszam jak mi się przydadzą , kiedyś była informacja na Facebooku że są probki perfum w chusteczkach , wysyłają różne zapachy, myślę tego nigdy nie używałam i przyszły mi takie małe pudełeczko zapachów w chusteczkach​:smile: zapakowane w takie folijki jak probki kremów. Coś nowego ale nie wiem czy dalej są na rynku bo nie widziałam ich nigdzie :smile: chyba im ta nowość nie wypaliła
@daga1271 wow jesteś mistrzem, ale mega nagroda gratulacje :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:
@magdap_96 głos oddany kochana spokojnie to dopiero początek miesiąca :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Woow , świetna nagroda ! :smiling_face_with_three_hearts: @Patrycjaw25 a to ciekawe

1 polubienie

Wiesz co , pewnie korzystaja z pomocy na facebooku . Sa takie strony typu “like za like” i ktos klika Ci w zdjecia a Ty komus klikasz cos innego … stad te szybkie zdobywanie glosow

Też myślę że to z tej strony właśnie takie szgbkie lajki, kurcze … jak ty ci pomóc :thinking: a myślałaś żeby wysłać informacje na insta że polankujesz im kklka fotek za lajka :laughing: mk tak sporo wiadomości przychodzi na insta :smiley:

A to nawet o czymś takim nie słyszałam

1 polubienie

O kurcze serio, do mnie na insta nikt nie pisze :rofl: chyba mij profil jest za malo atrakcyjny :sweat_smile:

Ja też nic nie mam na insta i do mnie teraz też pisali o serduszko w konkursie na insta :smiley:

2 polubienia

Do mnie tez pisza czasami czy polubie komentarz bo bierze udział w konkursie dla mnie to nie problem :wink:

Na początku moja reakcja była naprawdę? Ale później zdałam sobie z tego sprawę że jestem multum grup typu podbijamy jakiś profil na Vinted i tym podobne. Więc chyba już mnie nic nie zdziwi