Drogie Mamy,
Wyłoniłyśmy 20 laureatek konkursu, które otrzymają od nas wyprawki pełne troski :) Oto one:
- angelikabdzikot@wp.pl
- elka123
- Ewa2412
- Aleksandra-05
- MarlenaG5
- ROKSI2001
- Dora_88@op.pl
- Aga K-K
- PWojciechowska
- xeniaxxx
- kinga.chudek@gmail.com
- walczak.karolina2000@gmail.com
- monikawasilewska20@op.pl
- Kingaa98
- DAGMARA1996
- kinga@
- basia.ilcz@vp.pl
- agnieszka.szymanskaa94@gmail.com
- amandolol1997@wp.pl
- justynapre
Serdecznie gratulujemy :) Prosimy laureatki konkursu o przesłanie danych teleadresowych do wysyłki nagrody na adres: porady@canpolbabies.com
Ogromnie gratuluję osobom którym się udało super Na pewno będziecie mega zadowolone albo wy osobiście jeżeli faktycznie czekacie na zbliżający się poród albo jakieś tam wasze znajomy osoby z rodziny którym tą wyprawkę podarujecie super
Również Wam wszystkim gratuluję :) Wszystko to niezbędne do wyprawki ,więc z pewnością Wam się przyda :) Brawo!:)
Gratulacje dziewczyny, oby wam posłużyło :) szkoda, że mi się nie udało, no ale było tak wiele zgłoszeń, ze rozumiem :)
Myślałam że brana jest pod uwagę również aktywne uczestnictwo. Szczerze mówiąc nie widziałam komentarzy tych mam. W każdym razie gratulacje.
Mama Anastazji kochana Wydaje mi się że chyba jednak nie bo to był konkurs organizowany tutaj na forum ale w ogłoszeniu na jego temat na Facebooku Było jasno napisane że tutaj nie chodzi o taką aktywność comiesięczną jak do testów tylko za zadanie było dodać tematyczny komentarz a później właśnie wśród tych komentarzy miało zostać wyłonione 20 laureatów chyba że się mylę i ja czegoś nie doczytałam Jeżeli masz wątpliwości Zawsze możesz zerknąć do załączonego regulaminu
Oj pomyliłam konkursy 😂 myślałam ze to właśnie chodzi o te testy. Dziękuje za wyjaśnienie 😉
Ogromne gratulacje dziewczyny!
Mama Anastazji nie nie to zupełnie inny konkurs na wyniki za aktywność z poprzedniego miesiąca i dopiero czekamy pewnie pojawią się na dniach i wątek będzie zatytułowany laureatki marcowej edycji testów także kochana czekaj spokojnie tak jak my wszystkie bo te wyniki pojawiają się naprawdę różnie jednego miesiąca są już na początku a innego bywa że pojawiają się dopiero gdzieś w połowie miesiąca
Mamaanastazjii ja miałam podobnie z tymi konkursami hihi. W jednym trzeba było się tutaj zgłosić, tak jak pisała Pina,a w drugim dać zdjęcie na Facebooku:) a ja też myślałam że to ten sam konkurs :)
A co do testów to pewnie to trochę potrwa, bo jeszcze nie wiadomo jak będzie z tymi poradami... Bo w ostatnim dniu był meksyk z tego co Dziewczyny pisały :)
Gratuluję dziewczyny super naprogody były do wygrania :)
Szkoda, że się nie udało ale gratulacje dla innych mam ;)
Nataliamatej jeśli Ci zależy na laktatorze to Lovi ma konkurs dla mam :)