Wypadanie włosów

Ja albo juz stara jestem albo nie wiem ale wlasnie jakis czas temu do takich starszych fryzjerek trafilam i poqiem ze swietnie tna bo te wlosy fajnie sie ukladaja po cieciu salon jak z prl;) ale w rekach fach maja ;)

A obok salon mega na wypasie ceny z kosmosu a wlpsy fajnie wygladaja nawet super ale tylkp po wyjsciu od fryca a potem nijak je ulozyc;/

Teść dobrze strzyże nawet paru znajomych do niego wysłałam i są stałymi klientami ale już panie, które z nim pracują to porażka, do nich też bym w życiu nie poszła 

Rozznet własnie i tak czasami jest ze idziesz do salonu w którym cie dobrze ostrzygli i podchodzi ktoś inny i już inna ręką inne strzyzenie i zupełnie co innego na głowie;(

Madzia no właśnie widzę na fb jej fryzury i mam wrażenie, że czas się dla nich zatrzymał. Farbowanie też ...no nie ma u niej nic nowego tylko coś co bylo sto lat temu 

Ja sie tyle razy naciełam na fryzjera... nigdy nie mialam stałego... kiedys najgorsza rzecz jaka mi się przytrafiła to ... fryzjerka pomyliła farbę i pofarbowała mnie na czarno .... mial być jasny brąz. 

Wyderka nie mów ze jeszcze musiałaś zapłacić za te usługę!? 

No moja najgorsza katasrofa to trwala ;) mialam miec sprezynki ;) 

Kurde ale wygladalam jak baran ;) no totalny odlot no mialam wszystko na glowie i rudy i pasemka ktore bratowej nie wyszly ;) ale baran byl najlepszy ;) pamietam kupa kasy psu w d...

A jak przyszlam do domu to gdyby nie moj przyszly maz to bym sie zgolila na łyso bo juz mi bylo wszystko jedno;)

ja to się boję zmienia ć fryzury bo nigdy nie jestem zadowolona, więc zawsze to samo cięcie no i raz zaszalałam zrobiłam sombre, ale już od 1.5 olałam sprawę i nie robię tego 

Ja już chyba z 14 lat chodzę do tej samej fryzjerki. Zdarzało się że wyszłam niezbyt zadowolona. Ale wiem że się szkoli, ma wiedzę, uczy zawodu w szkole więc na razie nie mam zamiaru zmieniać tylko na wizytę trzeba się wcześniej zapisywać bo z terminem ciężko. Zaczynałam u niej od balejazu, później blond, platyna, długie, long bob, do ramion. A teraz od dłuższego czasu sombre ciemne od góry takie do ramion. I chyba w takich ciemniejszych włosach najlepiej się czuję.

U mnie też sombre ale niestety blond mi zaraz żołknie mimo stosowania szamponów więc chyba pora wrócic do ciemnego brązu naturalnego

Mi farbowanie pdzeszlo kiedy zaszlam w 1 ciaze ;) potem juz nie farbowalam i udalo mi sie zejsc do swojego koloru;) teraz zaczynaja mi sie pojawiac pasemka srebrzyste wiec trzeba chyba pomyslec o czyms ;)

Moje wlosy bardzo ciemne od nasady wiec Dotychczas odrostow Zadnycch widac nie bylo ale Powell tez widze Pojedyncze siwe 2 ostatnio naliczylam! 

Mama róża to ja mam ten sam problem :)

Mama róża nie zapłaciłam jej za to. Nawet mnie przeprosiła ale spędziłam dużo czasu na fotelu...

ja bym sie nie farbowała ale niestety mam siwe i mi one przeszkadzają

Donive w jakim wieku zaczely ci siwiec wlosy ?

Anisss może akurat Tobie się udało dobrze trafić. Wiesz czasami te starsze też się szkolą albo mają taki talent. 

Rozanett to zazdroszczę teścia :D 

Mazia no właśnie tu to też tak wygląda że szkoda gadać. Do dziś jak oglądam swoje zdjęcia z młodości gdzie ciocia mnie strzygła to aż mi wstyd co miałam na głowie. 

Ja mam kolor włosów uzależniony od pory roku. Zimą mi ciemnieją a latem mam jaśniejsze i pojawiają się lekkie pasemka od słońca. Więc ja się farbować nie muszę ;D

Nie ma czego zazdrościć, poza tym że jest dobrym fryzjerem to jest bardzo specyficznym człowiekiem :P

Roznet jak wielu specjalistów;)

Madzia być moze albo po prostu mają rękę taką do fryzjerstwa;)

u mnie też włosy zmieniają kolor, latem są dużo jaśniejsze, ale to dotyczy też np. piegów, zimą nie mam, latem mam wysyp.