Ja albo juz stara jestem albo nie wiem ale wlasnie jakis czas temu do takich starszych fryzjerek trafilam i poqiem ze swietnie tna bo te wlosy fajnie sie ukladaja po cieciu salon jak z prl;) ale w rekach fach maja ;)
A obok salon mega na wypasie ceny z kosmosu a wlpsy fajnie wygladaja nawet super ale tylkp po wyjsciu od fryca a potem nijak je ulozyc;/
Teść dobrze strzyże nawet paru znajomych do niego wysłałam i są stałymi klientami ale już panie, które z nim pracują to porażka, do nich też bym w życiu nie poszła
Rozznet własnie i tak czasami jest ze idziesz do salonu w którym cie dobrze ostrzygli i podchodzi ktoś inny i już inna ręką inne strzyzenie i zupełnie co innego na głowie;(
Madzia no właśnie widzę na fb jej fryzury i mam wrażenie, że czas się dla nich zatrzymał. Farbowanie też ...no nie ma u niej nic nowego tylko coś co bylo sto lat temu
Ja sie tyle razy naciełam na fryzjera... nigdy nie mialam stałego... kiedys najgorsza rzecz jaka mi się przytrafiła to ... fryzjerka pomyliła farbę i pofarbowała mnie na czarno .... mial być jasny brąz.
No moja najgorsza katasrofa to trwala ;) mialam miec sprezynki ;)
Kurde ale wygladalam jak baran ;) no totalny odlot no mialam wszystko na glowie i rudy i pasemka ktore bratowej nie wyszly ;) ale baran byl najlepszy ;) pamietam kupa kasy psu w d...
A jak przyszlam do domu to gdyby nie moj przyszly maz to bym sie zgolila na łyso bo juz mi bylo wszystko jedno;)
ja to się boję zmienia ć fryzury bo nigdy nie jestem zadowolona, więc zawsze to samo cięcie no i raz zaszalałam zrobiłam sombre, ale już od 1.5 olałam sprawę i nie robię tego
Ja już chyba z 14 lat chodzę do tej samej fryzjerki. Zdarzało się że wyszłam niezbyt zadowolona. Ale wiem że się szkoli, ma wiedzę, uczy zawodu w szkole więc na razie nie mam zamiaru zmieniać tylko na wizytę trzeba się wcześniej zapisywać bo z terminem ciężko. Zaczynałam u niej od balejazu, później blond, platyna, długie, long bob, do ramion. A teraz od dłuższego czasu sombre ciemne od góry takie do ramion. I chyba w takich ciemniejszych włosach najlepiej się czuję.
Mi farbowanie pdzeszlo kiedy zaszlam w 1 ciaze ;) potem juz nie farbowalam i udalo mi sie zejsc do swojego koloru;) teraz zaczynaja mi sie pojawiac pasemka srebrzyste wiec trzeba chyba pomyslec o czyms ;)
Anisss może akurat Tobie się udało dobrze trafić. Wiesz czasami te starsze też się szkolą albo mają taki talent.
Rozanett to zazdroszczę teścia :D
Mazia no właśnie tu to też tak wygląda że szkoda gadać. Do dziś jak oglądam swoje zdjęcia z młodości gdzie ciocia mnie strzygła to aż mi wstyd co miałam na głowie.
Ja mam kolor włosów uzależniony od pory roku. Zimą mi ciemnieją a latem mam jaśniejsze i pojawiają się lekkie pasemka od słońca. Więc ja się farbować nie muszę ;D
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.