U mnie też w lato włosy dużo jaśniejsze są. Ale teraz jestem trochę zdziwiona, że ten kolor też mi się tak zmienił
Piegibod slonca sie chyba pojawiaja tak bynajmneij mam z pieprzykami co lato to wiecej ;(
A wlosy tez od slpnca jasnieja
Chyba na blondzie takie pasemka od słońca częściej się robią.. ja nie zauważyłam u siebie takiej zmiany..
słońce zawsze rozjaśnia włosy, a co do piegów no to my pieguski mamy przerąbane latem
Dokładnie u mnie zawsze takie pasemka jasne się robią
Po sobie tak nie widze ale jak patrze na zdjecia corki z wakacji a teraz jestem w szoku wyglada jak farbowana baleyage
Naturalny baleyage ;) mi sie zawsze marzyl taki baleyage z jasnymi pasemkami ale ze 2 razy robilam kupa kasy poszla a efekt taki sobie
Ja nigdy sobie nie robiłam ale też mi się podobają moje włosy latem. Są jaśniejsze i mają te naturalne pasemka, fajnie to wygląda, takie pełne blasku :D
Piegi też mi się latem pojawiają.Najwięcej na czole widać.
Czym jaśniejsze włosy to chyba takie pasemka od słońca szybciej się zrobią
Aniss dość szybko bo miałam 23 lata,nie ma ich bardzo dużo ale już widać i nie czuje się z nimi dość dobrze.
MamaRoza moją starsza córka ma takie włos jak balejaz- od blondu przez ciemny błąd po jasny brąz....
To rzeczywiście szybko.
To piękne te włosy muszą być :)
najładniejsze ma w lato bo w niektórych momentach sa takie bardzo jasne jakby białe i wtedy lepiej widac te inne kolory
Donive to mega szybko mi to pojedyncze wychodzily tak okolo 30 dlugo sie utrzymywaly ale teraz jest juz wiecej ;) w balejage by sie dobrze kamuflowaly;)
Mi cala ciaze wypadają włosy :(
pewnie po porodzie bedzie jeszcze gorzej ah :(
w pierwszej ciąży bardzo mi wypadały włosy nawet je musiała ściąć :(
Nawet w ciąży Ci wypadały? Zazwyczaj ciąża hamuje wypadanie
kasia co TY gadasz to dziwne bo ta faza wzrostu włosa jest ciągle i nie ma tego etapy wypadania w ciąży. Hormony tarczycy , żelazo hemoglobina była u Ciebie okej w ciąży ?
Mnie się ostatnio wszyscy pytają kiedy włosy pofarbowałam bo mam o wiele ciemniejsze. A mi się same takie zrobiły. Powiem Wam że u mnie z tym wypadaniem to chyba już najgorsze za mną. Teraz mam tyle krótkich włosów na głowie że aż mi ich pełno wszędzie odstaje. Widać że zaczęły rosnąć.
Kasia to aż dziwne że Ci włosy w ciąży wypadają. Może powinnaś udać się z tym jednak do jakiegoś specjalisty?
Ja w młodości dość mocno przeginal z farbowaniem itp :(
wiec to ze terqz mam zdrowe włosy juz nie takie geste ale są 😂 to sukces !
zaczne chyna stosować ta skrzypowite jeśli można podczas karmienia może to coś pomoże
Dużo jest tych tabletek na włosy ale ja nigdy nie stosowałam, macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Ja mogę ale nie polecić tych zelek mis na włosy są w rossmanie takie niebieskie opakowanie
mnie po nich cofało
dosc mocne są
bardzo nie dobre w smaku
zjadłam 2 opakowania i żadnej różnicy