Wypadanie włosów

Ja ze swojej strony po testach moge polecić szampon i odżywkę z firmy bioterapia przeciw wypadaniu włosów...aktualnie jest promocja w rossmania bo generalnie do najtańszych nie należą ale ja jestem zadowolona. Wlosy wypadały mi garściami...

Też mam wrażenie że że 4 tygodnie po porodzie i te włosy juz nie takie ładne jak w ciąży były;( chyba trzeba zacząć z powrotem częściej myć:(

Mi kiedyś pomógł bardzo radical tez jest w rossmanie 

dzięki niemu mam włosy po moich głupich decyzjach 

Ja po radicalu nie zauważyłam większych efektów 

Nie znam radicalu, ale z takich domowych sposobów jest np. maseczka z żółtka:)

Mi wypadały włosy odkąd pamiętam, wiec przerobiłam najróżniejsze tabletki które efektu nie dały (A stosowałam za każdym razem po kilka opakowań, bo wiadomo że jedno nic nie da), maseczki. 

Żółtko na włosy to w czasach licealnych również testowałam. Rozrabiało się to chyba z naftą kosmetyczną, na włosy, na to jednorazową siatkę, i ręcznik aby ciepło było. Jakoś tak...

Wychodzi na to, że najskuteczniejsza metoda to ciąża, ale tu już podziękuję  :D:D 

A pamiętacie kiedys byly takie szampony jajeczne widzialyscie je gdzies ?

Ja stosowalam rozne szampony kiedys mialam problem z przetluszczaniem wlosow to byl problem codzienne mycie ;) teraz znowu wypadanie;) zawsze cos ;)

To chyba spróbuję tego szamponu z Rossmann co polecacie bo nie warto tabletkami się faszerować skoro i tak efekt marny 

Oliwia musiałabyś cały czas w niej być;)  tto jak ja się śmieje jak przytyję będę chciała się odchudzić to też ciaza

Mi już coraz mniej leci ale jeszcze są. Choć i przed ciążą mi leciały. Może już taki urok :D

Aniss ja miałam szampon z Phyto i pachniał Ajerkoniakiem! Był mega! No ale żółtka na włosy jakos nie odważyłam się nałożyć..  lubie gorąca wodę i bałabym się ze się zrobi jajecznica xD

chyba kolejna przyjemność na która nie ma juz mama czasu to fryzjer i dbanie o te wlosy jak wcześniej :( 

ja juz od miesiąca sie zapisuje do fryzjera na maj i coś mi to nie wychodzi 

chodzi Zadko bo raz/ dwa w roku tylko ale zawsze te włosy wydaja sie mocniejsze po wizycie :D

Ja w kwietniu robię chrzciny więc to będzie mobilizacja żeby się do fryzjera wybrać w końcu :P

mamba on sie  tak nazywał chyba tylko bo przeciez jajko to by sie pospuło;) w butelce;d

Rozanett ile maleństwo będzie miało jak będzie chrzczone ?

Aniss tak, wiem;p a mówię że nie odważyłabym się maseczki, a szampon nie pamiętam dokładnie nazwy, ale pachniał mega i był super! 

Będzie miała 7 miesięcy. Mieliśmy robić wcześniej ale wolimy poczekać do wiosny, będzie trochę cieplej i pewnie ten covid się trochę wyciszy. 

U nas się to niestety długo przenosiło :( 3 razy zmienialismy datę chrzcin bo były obostrzenia i moi rodzice nie dali rady przylecieć 

a nasz ślub tez się zblizal 

i zrobiliśmy tydzień po weselu raz z roczkiem takie kombo😂 

ksiadz zgodził się w sobote ochrzcić poza msza, trwało to może 15 min 

potem zaprosiliśmy wszystko na obiad 

byla zimna płyta 

cieple zimę napoje 

podali torta 

a potem żurek 

terwz tez tak chcemy zrobic w sierpniu 

malutka będzie miał 6 miesięcy 🥰

Mi nawet fryzjerka powiedziała żebym witamin na włosy jak karmię piersią narazie nie brała. Więc kupiłam u niej szampon, odżywkę i wcierkę z firmy Bioelixire. Bardzo wydajne i mi pomogło. Z tym że wcierkę oddałam siostrze bo nie miałam czasu jej używać. 

Dobrze że przypomniałyście bo muszę się na marzec do fryzjera zapisać. 

Dobrze poczekać z tymi chrzcinami. Wiosną i latem będzie już spokojniej. 

Różanett macie racje nawet dziecko na zdjęciach będzie inaczej wyglądać