Oj tak bez porównania.
Tak używam do tego podgrzewacza 4 w 1 z lovi
Ja wygotowywałam córki rzeczy ale przy drugim chce kupić sterylizator
Klimczak pezy jednej bytelce taki 4w1 jest super ale jak zaczynasz karmic butelkowo uwierz mi latwiejszy sterylizator;)
Ja teraz na pewno tez będe chciała mieć sterylizator do butelek i smoczków oraz podgrzewacz. Na pewno jest to duże ułatwienie podczas codziennych obowiązków :)
kiedyś nie było tylu gadżetów i pomocnych rzeczy a teraz jednak zdecydowanie łatwiej wszystko ogarnąć :)
Pewnie ze tak;) wiadomo czlowiek sobie poradzi ale naprawde taki podgrzewacz czy sterylizator ulatwia zycie;)
Zdecydowanie sterylizator ma mnóstwo plusów i jest bardzo przydatny i teraz na rynku można dodać je w naprawdę korzystnych cenach więc warto zainwestować :)
zgadzam się MamaLaury. żałuję, że wcześniej w sterylizator nie zainwestowałam.
Właśnie też mam nadzieję że jak zaraz przejdziemy bardziej na butelkę też sie wkoncu przyda bo dla mnie poki fo zbędny gadżet jak maluch na piersi
Niby prsy piersi zbedny ale jak potrzeba cos wysterylizowac chociazby smovzki czesci od laktatora to sterylizator sprawe zalatwi szybko ;)
Ja przy starszej nie mialam i wszystko ogarniałam w garnku terax widze roznice
Przy synku również nie miałam, ale przy drugim dziecku planuje
ja również przy drugim dziecku planuję od razu korzystać z takich urządzeń, podgrzewacz też mega!
Podgrzewacz też super rozwiązanie dziecko o której by się nie obudziło od razu ma ciepła wodę na mleko nie musi płakać w niebo głosy bo zaraz mleko gotowe nie wyobrażam sobie nie mieć to są takie podstawowe urządzenia warte zakupu na start :)
również tak uważam
przyznam wam ze jak bym miała wybierać miedzy sterylizatorem a podgrzewaczem to bym wybrała podgrzewacz;) bo tak jak mówicie niemowlak co chwila sie budzi co chwila mleko i woda jest na już;) w sumie to każda minuta sie liczy jak maluch płacze o 2 w nocy;)
ale nie ukrywam ze sterylizator tez robi robote i ułatwia życie;)
Anisss często jest też tak że jak kupujesz dobrej jakości podgrzewacz to ma on funkcję sterylizacji więc jest takie dwa w jednym i to jest też super opcja według mnie :)
zgadza sie tyle ze te 4w1 są czesto małe i np. miesci sie tylko butelka i tak co chwile wyparzanie to butelki to smoczki;) to zabawa;( dlatego lepszy steryliator;)
Aniss dokładnie, niby ma opcję sterylizacji, ale zajmuje to więcej czasu, jednak w sterylizatorze to chwila nieuwagi i po sprawie:D
no to fakt dziewczyny, jednak taki sterylizator potragi również zająć sporo miejsca.
Też wolę wysterelizowac podgrzewaczem z tym że ja karmię głównie sama piersią więc tak mi wygodniej niż trzymać kolejne urządzenie