Dobrze wiedzieć;)
Kurcze ze wogole cos takiego jest pomysl naprawdę mega ;)
O ile jeszcze się wie że moza te kapsuły tak wykorzystac;)
Dobrze wiedzieć;)
Kurcze ze wogole cos takiego jest pomysl naprawdę mega ;)
O ile jeszcze się wie że moza te kapsuły tak wykorzystac;)
O jejku ja l czymś takim nie słyszałam 😁
Przyznam ze ostatnio to nawet się zastanawialam ze te kapsuły to fajnie jak było.byly jako np. Do przechowywania smoczkow na spacerach bo w przypadku np lovi to az szkoda ich wyzucac czasami wykorzystuje do czegoś ale taka kapsułka kolorowa jak by była w duecie czy Trio to fajny byłby zestaw
Jw tez nie słyszałam o takich kapsułach
Natinka ja to o tych kapsułach do sterylizacji to slyszalam.w TVN jak się wypowiadała expertka z canpola ;)
Aneczka faktycznie jeszcze canpol babies
Anulka pewnie jeszcze sie znajdzie kilka firm co mają
Anita Nuk ma mikrofale nabita na opakowanie wiec nie trudno sie domyslec,i instrukcje
Wyparzam ... Smoczki z nuka mają takie pojemniczki ... Chyba większość nawet ma.
Tak, większość smoczków ma taką kapsułę,to fajna i bardzo przydatna opcja.
Mój syn ma 9 miesięcy i dalej wyparzam butelki i smoczki dokładnie po każdym jedzeniu.
Ja nie wyparzam za każdym razem, ale stram się robić to jak najwiecej.
Paula ja to samo moja ma 6 miesięcy
Szkoda ze Lovi o tym nie pomyślało ☺️
Może jeszcze pomyślą nad tym tematem.w lovi ;)
A ciekawe czy w zwykłych poejmneikach do mikrofal tak można wysterylizować tak mi teraz przyszło do glowy;(
Ja jak nie mam czasu na wyparzanie zalewam wrzatkiem i też jest ok
Nati tak samo robiłam.
ja też tak robię gdy potrzebuję na szybko:P
No tak ale przy noworodka lepiej jednak wysterylizować;)
Najlepiej po sterylizacji mamy pewność że żaden brud nie został ani resztki pokarmu bo wiadomo szczotka tego nie zmyje
Ja na początku myłam dokładnie a później do sterylizatora
Wiadomo , że sprzęt to jednak zrobi najlepiej.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.