DoNiWe jak będą wyniki przekonamy się czy udało się dostać
U nas jest uzywany sprzęt z lovi do wyparzania też korzystam sporadycznie ale się sprawdza
My co jakiś czas używamy sterylizatora z canpol. Fajnie bo wszystko co mam włożę kilka minutek i wysterylizowane. Z racji tego że butelkę używamy sporadycznie to nie zdecydowałam się na płyn do butelek
Ja mam podgrzewacz ten 3w1 z Canpol babies, który otrzymałam kiedyś do testowania i używam go codziennie do podgrzewania i w nim także wyparzam butelki czy smoczki - dla mnie ten podgrzewacz jest rewelacyjny i spełnia wszystkie moje oczekiwania. Powiem szczerze, że jest to strzał w 10!
Madzia mi tez w sumie ten wystarcza bardzo przydatny..
Ja mam sterylizator z canpola ale rzadko używam. Częściej wyparzam itak woda przegotowana bo jednak on zajmuje dużo miejsca więc nie leży na wierzchu a jak już mam wyciągać to szybciej schodzi mi zagotować wodę
ja z reguły wyparzałam do 6 miesiąca zawsze
Wlasnie na TVN leci program z canpol i wiedzialyscie ze kapsuły do smoczkow mogą służyć do sterylizacji w mikrofali? Wow nawet nie wiedziałam ze tak.mozna
Ja mam płyn z Frosha 500 ml i w sumie jest bardzo wydajny. Może nie używam go codziennie ale widzę że wystarczy na dłuższy czas.
AnitaP tak jest. Ja to zauważyłam jak stosowałam na początku nakładki silikonowe do karmienia piersią. Też są w takim plastikowym pudełku który można wykorzystać do sterylizacji w mikrofali albo nawet włożyć do wrzącej wody :)
własnie tez oglądałam i sie zdziwiłam;D ja to wyrzuciłam te opakowania plastikowe
Hahaha ja powiem szczerze ze człowiek taki nieświadomy czasami ;) a to w sumie ułatwienie duze ;) az weszlam na te smoczki i sprawdzałam czy napewno dobrze uslyszlam haha;)
Ja też nie miałem pojęcia o tym że te kapsuły mogą służyć do wyparzania macie rację człowiek uczy się całe życie
Muszę sprawdzić czy jest z tymi kapsułami z Lovi ale one mają chyba zupełnie inny plastyk, w sumie fajny pomysł na wykorzystanie takiej kapsuły;)
ja właśnie mam też tą kapsułę od smoczków z Lovi, ciekawe czy w nich też można?
mi by się właśnie przydał taki sterylizator z podgrzewaczem;0
Idziemka raczej nie. Żeby można było to by było o tym wspomniane
Nuk ma takie smoczki w kapsułach do mikrofalówki,Lovi nie ma a przynajmniej się nie spotkałam
Kurcze mozendobrym pomysłem było by kupić takie smoczki z kapsuła do sterylizacji w końcu jedna kapsuła tez wystarczy na kilka rodzajów smoczkow I na dłuższy czas
DoNiWe Nuk i Canpol Babies mają
Suavinex również ma taką kapsule