Wyparzanie smoczków i butelek

J mam 2 w 1 i jest super

Ja zabawki wyparzam rzadziej niż butelki np. Gryzaki. Smoczek jak mi spadnie na podłogę to nie podam go dziecku tak jest od początku 

ja mam z lovi i jest super

Ewula ja tak samo na początku wiadomo po każdym posiłku wyparzalam ale z czasem coraz mniej az całkowicie przestałam teraz pewnie podobnie będę robić chociaż mam sterylizator to też ułatwi zadanie :) 

No mi się właśnie nie udało a tak na to liczyłam także zdarza się, może kiedyś będzie inny w testach to sue wezmę do roboty :D

Ja używam, ale nie codziennie. Ale co2/3 dni wszystko wyparzam 

Miska pyska ja tez jestem mega zadowolona z tego lovi. Super sie sprawdza do wyparzania smoczkow, butelek no i podgrzewania jedzenia 

J wypar,am.mala.ma 2.5 miesiąca tzn butelki i smoczki z butelek a takie zwykłe smoczki co jakiś czas

To niby tylko trzeba włożyć, ale jakoś nie widzę potrzeby wyparzania wszystkiego codziennie 

Z wiekiem dziecka, wyparzanie już jest rzadsze 

Ze sterylizatorem to pół biedy ;) zawsze szybsza opcja;) 

A tak to bujanie się z garnkami;) My mamy do wyparzania podgrzewacz zobaczymy jaknsie sprawdzi;)

Anita u nas sie sprawsza 

Zależy jakie dziecko ja dopóty dopóki pije mleko będę wyparzac :) nie mam z tym jakiegokolwiek problemu. 

Wcześniej było gorzej jak trzeba było w garnku wyparzac a to butelki się robiły siwe z osadem trzeba było jeszcze raz bo się za długo gotowały bo się zapomniało. Teraz problemu nie mam. Jestem bardzo zadowolona. 

Widziałam, że teraz canpol też ma podgrzewacz tajze może będzie kiedyś do testów. 

podgrzewacz z funkcją wyparzania tez jest super 

Ni ja się będę zastanawialam nad sterylizatorem ale to może.blizej porodu bo jeśli uda się karmić piersia to w sumie sterylizator mało przydatny w zasadzie tylko do smoczkow j ale zobaczymy jak to wyjdzie

Ja też mam osobny sterylizator ale i tak jakoś częściej Zdarzało mi się wytwarzać w podgrzewaczu albo po prostu zagotować wodę w czajniku bo szybciej to trwało

Natinka jak się chce na szybko to lepiej wodę zagotować czy uruchomić podgrzewacz...efekt taki sam

Nie za każdym ale za każdym myje 

Jeśli tylko dla smoczków to nie opłaca się kupować sterylizatora 

Zależy pewnie od tego jak się karmi o zorganizowania ;) 

Ja przy corce tez poczatkowo garnek potem wyparzanie w czajniku najgorsze to w sumie pierwsze miesiące gdzie to wszystko nowe trzeba sterylizować czesciej a i o dobra organizacje zadbac;)