Dokładnie tak a dzieci lubią być w centrum uwagi i w towarzystwie wtedy wiadomo inaczej mija czas
u mnie też jak są goście to córka wiecznie z kimś, nie ma opcji by była sama bez opieki bo ona sobie znajdzie kompana do zabawy :) a syn to samo
Ja też lubię jak ktoś do nas przyjeżdża bo ma zajęcie i nie jest taka marudna i męcząca
Moja jeszcze mała jest więc i tak trzeba z nią być cały czas ale ma brata ciotecznego w podobnym wieku i inne rodzeństwo cioteczne z którymi lubi spędzać czas
Moja córka uwielbia jak ktoś przyjeżdża do nas cieszy się jak tylko dzwonek zadzwoni ona już przy drzwiach.
Moi synowie mają dużo kuzynostwa więc zawsze jest wesoło
U mnie właśnie też na imprezach jest bardzo dużo osób. Często jest tak że potem nikt na te dzieci uwagi nie zwraca.
Mój maluch ma tylko rok a też się cieszy jak przyjeżdżają do nas goście.
Mój mały też bardzo się cieszy jak ktoś do nas przyjeżdża od razu się mu trochę rozerwie my w rodzinie nie mamy dużo dzieci jeśli chodzi o taką najbliższą rodzinę to mój syn ma tak naprawdę tylko jedną kuzynkę ale ona ma już 7 lat więc w porównaniu do niego to duża dama pobawi się z nim chwilę ale to już nie ten wiek i nie Wspólne zabawy
u mnie również zazwyczaj bardzo dużo ludzi jak przyjeżdża to synek zadowolony.. jednak wieczorami odreagowuje..
Moj syn też od małego goście imprezki często pytał czy ktoś nas dzisiaj odwiedzi
Pina to mój syn w najbliższej rodzinie nie ma rówieśników ale ja mam bardzo duże kuzynostwo w wieku od 8 miesięcy do 30 lat, więc ma w kim wybierać :D
Mój syn ma cioteczne 2jkę jednak i tak nalega na rodzeństwo że chciałby swoją siostrzyczkę lub braciszka
Moja starsza ma kuzynkę o dziewięć miesięcy młodsza, i obie bez siebie nie mogą żyć. Czasami nawet dzwonią do siebie orzez kamerkę i rozmawiają po ufolud kowe mu. Młodsza córeczka dopiero pomału będzie zaczynała się bawić więc jeszcze nie jest w polu zainteresowań starszej mimo że ona się nią opiekuje to jednak wspólne zabawy jeszcze odpadają
to zależy wszystko od dziecka
My jak jedziemy do siostry to też się fajnie bawią ze sobą:P
A w jakim wieku ?
Moja ma 2,5 roku a kuzynka 22 miesiące
Moja córka uwielbia bawić się z dziećmi często chodzimy do znajomych
to w sumie nie jest jakas taka kolosalna różnica;) wazne że sie dogadują;) u nas córka też wieku 2 latek zawarła znajomosć ktróra trwała bardzo długo, potem przeprowadzki odległośc robi swoje;( ale przez kilka lat sie kumplowały;)
Właśnie prawie w tym samym wieku są